CRNAC SLAŽE MOMČAD ZA NOVU LIGU Perošević, Piskač i Jozić pojačali redove županijskog prvoligaša

Novi županijski prvoligaš, momčad Crnca, odlučila je osvježiti svoje igračke redove ususret početku natjecanja u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Nakon nekoliko odlazaka, u svlačionicu su pristigla nova imena, a riječ je o Emiliu Peroševiću, Martinu Piskaču i Mariu Joziću.

Emilio je svoju nogometnu karijeru započeo u Mladosti iz Čepinskih Martinaca, a prije dolaska u Crnac nastupao je za još osam klubova, uglavnom članove Nogometnog središta Našice. Igrao je redom za Poganovce, Polet iz Bokšića, Čepin, Vihor iz Jelisavca, Slavoniju iz Klokočevaca, zdenačku Slogu, Mladost iz Čađavice, Nogometni klub Seljak iz Koške i Jedinstvo iz Donjeg Miholjca. Nakon Sloge i Mladosti, bit će mu ovo treći povratak na terene u Virovitičko-podravskoj županiji.

Martin Piskač povratnik je u redove Crnca nakon osam godina izbivanja. Mladost iz Čađavice bio je prvi klub za koji je nastupao i u njemu se zadržao pet godina prije prelaska u novog županijskog prvoligaša. 2013. tri je mjeseca proveo u Mladosti, dok se nakon toga zaputio u Podravac iz Sopja. Godinu dana kasnije po treći put je postao članom čađavačke Mladosti, a upravo mu je to bio posljednji klub prije povratka u Crnac.

Posljednje pojačanje, Mario Jozić, dolazi iz županijskog četvrtoligaša Slatine. Mario je svoj nogometni put započeo u Voćinu, a nakon tri godine prešao je u Suhopolje iz kojeg se ubrzo prebacio u Ćeralije za koje je također nastupao tri godine. Nakon dvogodišnjeg izleta u Mladost iz Čađavice vratio se u Ćeralije u kojima je ostao do veljače ove godine kada se pridružio Slatini. Od ovog ljeta postao je tako novim članom Crnca kojem će nastojati pomoći u osvajanju što je moguće boljeg plasmana u najvećem rangu županijskog nogometa.

(www.icv.hr, mra)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content