FOTO Borova uvjerljiva na Memorijalnom turniru “Laslo – Meseš” u Svetom Đurađu

Županijski nogometni drugoligaš Sveti Đurađ iz istoimenog virovitičkog prigradskog naselja organizirao je proteklog vikenda tradicionalni Memorijalni turnir “Laslo – Meseš”.

U prvom susretu prošlosezonski prvak 2. županijske nogometne lige Zapad Bilogora 1947. iz Špišić Bukovice pobijedila je Sveti Đurađ rezultatom 4:1. Dva zgoditka za Bilogoru postigao je Marko Korenički, a po jedan Antun Posavac i Kristijan Tadić, dok je jedini pogodak za domaću momčad postigao Dalibor Ladović.

Samo dva dana nakon turnira u Koriji, ambiciozni županijski drugoligaš Lukač 05 i županijski prvoligaš Borova odigrali su drugu međusobnu utakmicu. Ovog puta Borova je bila uvjerljiva i pobijedila 3:0. Strijelci su bili Leo Jelovečki, Dino Šamec i Tomislav Holec.

IMG_1216-Custom

U susretu za treće mjesto Sveti Đurađ bio je bolji od favoriziranog Lukača 05 rezultatom 3:0. Dva pogotka postigao je Ivan Biondić, inače igrač milanovačkog Sokola, dok je jednom mrežu pogodio Zoran Filipović.

Finalna utakmica između Bilogore 1947. i Borove završila je bez pogodaka, pa se prišlo izvođenju jedanaesteraca. Bolja je bila Borova te je osvojila prvo mjesto.

Najbolji strijelac turnira bio je Ivan Biondić, koji je igrao za Sveti Đurađ. Za najboljeg vratara proglašen je Josip Vuzem iz Borove, a za najboljeg igrača Marko Korenički iz drugoplasirane Bilogore.

IMG_1260-Custom

Pehare ekipama i pokale najboljim pojedincima podijelili su virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, otac poginulog igrača Tomislava Meseša, Željko i predsjednik nogometnog kluba i Mjesnog odbora Sveti Đurađ Ivan Ćavarušić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content