FOTO Na Vegeški odigran prvi dan Virovitica Cupa u uzrastima U-11 i U-15, doznajte rezultate

Nogometni klub Virovitica jučer (subota) je po prvi puta organizirao turnir za mlađe uzrasne kategorije Virovitica Cup.

Prvog dana odigrani su turniri u uzrastu U–11 i U-15. Nakon jutarnjeg prvog dijela natjecanja u završnicu su se plasirale po četiri najbolje ekipe u svakom uzrastu. U uzrastu U-11 to su bili mališani koprivničkog Slaven Belupa, Škola nogometa općine Lukač – Bratstvo Gornje Bazje, Borac iz Drenovaca i Virovitica.

U utakmici za treće mjesto Virovitica je došla do uvjerljive pobjede nad Borcem iz Drenovaca rezultatom 4:0. U uzbudljivom finalu nade koprivničkog prvoligaša su tek u samom finišu došle do pobjede od 2:1 nad malim nogometašicama i nogometašima iz općine Lukač.

IMG_1061-Custom

Najbolji strijelac bio je Jan Feketija iz Virovitice, najboljim vratarom je proglašen Sven Udovičić iz Škole nogometa općine Lukač, a za najboljeg igrača proglašen je Ognjen Raletić iz Slaven Belupa.

U uzrastu U-15 plasirali su se Kaptol – Dinamo, Pitomača te bijela i narančasta momčad Virovitice. U polufinalnim ogledima Pitomača je nadjačala Kaptol – Dinamo, a u virovitičkom susretu bijeli su bili bolji od narančastih.

Treće mjesto osvojila je narančasta selekcija Virovitice, koja je pobijedila Kaptol Dinamo 4:0. Pobjenik turnira je bila bijela selekcija Virovitice, koja je u finalu bila bolja od Pitomače 2:0.

IMG_1145-Custom

Najbolji strijelac turnira U-15 bio je Luka Knežević, a za najboljeg igrača je proglašen Mihael Nježić, obojica iz pobjedniče ekipe Virovitice, dok je za najboljeg vratara proglašen Fran Đurđek iz Pitomače.

Medalje, pehare i pokale najboljim ekipama i pojedincima podijelili su zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement i tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

Danas (nedjelja) se igra drugi dio turnira u uzrastima U–9 i U-13.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content