FOTO Podravac iz Sopja pobjednik 17. Memorijalnog nogometnog turnira “Zlatko Karafa” u Novoj Šarovki

Jučer (nedjelja) je u Novoj Šarovki, u organizaciji Općine Sopje i Nogometnog kluba “Standard” Nova Šarovka, održan 17. Memorijalni nogometni turnir “Zlatko Karafa”.

Uoči turnira članovi Organizacijskog odbora Memorijala, uz načelnika općine Sopje Berislava Androša i predsjednika NK “Standard” Nova Šarovka Željka Janečića te suborce i rodbinu, položili su vijenac i upaljene lampione na posljednjem počivalištu poginulog hrvatskog branitelja Zlatka Karafe na sopjanskom Mjesnom groblju. Memorijal je na nogometnom igralištu “Standarda” iz Nove Šarovke otvorio brat poginulog Zlatka, Ivan Karafa, a sportsku i fer izreku s porukom “neka bolji pobjedi” poželio je igračima načelnik Androš.

MG_0814

Na turniru u velikom nogometu snage su odmjerili Podravac Sopje, Dinamo Josipovo, HNK Grabić i Standard Nova Šarovka. Pobjednici turnira bili su nogometaši sopjanskog Podravca, druga je bila momčad Standarda, treći Dinamo, a četvrto je mjesto zauzeo Grabić.

Rezultati odigranih utakmica:

Polufinale:

Standard – Dinamo 1:0

Grabić – Podravac 0:3

Utakmica za 3. mjesto:

Dinamo – Grabić 2:0

Finale:

Podravac – Standard 3:1

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Toni Hrgetić (Standard), najbolji strijelac bio je Antonio Babec (Podravac), a najbolji golman Dario Sopjanac (Dinamo).

MG_1019

Svojim dolaskom na nogometno igralište, 17. Memorijalni nogometni turnir “Zlatko Karafa” uveličali su članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine”, koji su istrčali relaciju Slatina – Nova Šarovka. Pehare ekipama, te pojedinačne nagrade i zahvalnice uručili su općinski načelnik Berislav Androš, predsjednik NK ”Standard” Nova Šarovka Željko Janečić i Ivan Karafa.

Pokrovitelj Memorijala bila je Općina Spoje, uz supokroviteljstvo Udruge HVIDR-a Slatina i Ministarstva hrvatskih branitelja.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli, A. Rastija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content