FOTO Prva Pitomačka roštiljada uz Opću Opasnost okupila mnoštvo posjetitelja: Kavana Escobar napravila najbolji roštilj

Pitomačani su još jednom pokazali umijeće u pripremanju roštilja, pa je tako jučer (petak) održana 1. Pitomačka roštiljada, a sve u organizaciji Općine Pitomača, Turističke zajednice i Komunalnog Pitomača.

Prva roštiljada okupila je mnoštvo ekipa koje su na ovoj manifestaciji natjecateljskog karaktera pokazale svoje vještine roštiljanja. Pravi masterchefi za roštilj i prvo mjesto pripalo je ekipi Kavane Escobar, drugo mjesto pripalo je ekipi Osnovne škole Petra Preradovića, a treće mjesto ekipi J.B.D.

-Ovaj puta članovi stručnog žirija činile su predstavnice Udruga žena s područja općine Pitomača. Nekako nam se to činilo simpatično s obzirom da na svim drugim manifestacijama mi zapravo kušamo njihova jela i njihove delicije. A sav novac od kotizacije ide u humanitarne svrhe te će biti dodijeljen Humanitarnoj udruzi “Podravsko sunce” – istakla je direktorica TZ općine Pitomača Ivona Pankaz.

20210827 204052

Cijelu manifestaciju dodatno je začinila dobro nam poznata rock grupa Opća Opasnost koja je svojim hitovima poput “Jednom kad noć”, “Tvoje ime čuvam”, “Uzalud sunce sja”, “Pobjeg’o sam” i mnogim drugima rasplesala i raspjevala sve generacije.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte atmosferu s prve Pitomačke roštiljade.

(www.icv.hr, ib, foto: I. Barčan)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content