KONCERT ZA PAMĆENJE Klapa Rišpet u Virovitici osvojila srca publike, Amulić: Hvala vam na ovoj večeri

-Draga publiko, hvala vam od srca na ovoj večeri – rekao je na kraju jučerašnjeg (subota) koncerta Ivo Amulić, nekadašnji pjevač grupe Tutti Frutti, a danas solist Klape Rišpet, klape koja je sinoć brojne Virovitičane i njihove goste “počastila” odličnom izvedbom svojih, ali i pjesama drugih poznatih autora hrvatske glazbene scene, između ostalih, legendarnog Olivera Dragojevića.

Klapa Rišpet je osnovana u rujnu 2011. godine, a osnovao ju je poznati splitski skladatelj Pero Kozomara. Dosad su snimili tri albuma pod nazivom “Kad je pošla ća”, “Reći ćeš mi fala” i “Šta mi ljube oćeš kazat”.

Dobitnici su brojnih nagrada, a neke od njih su: Grand Prix Splitskog festivala 2013. godine, tri nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe 2017. godine, 2018. i 2019. godine, a zatim i Porin za najbolji zabavni album.

Svojim posljednjim albumom “Šta mi ljube oćeš kazat” zaokružili su prvih 10 godina rada. Riječ je o savršenom spoju brzih pjesama i nježnih, laganih balada.

“Dalmatinski slavuji” bili su pun pogodak za drugi dan ovogodišnjeg Rokova. Ova kreativna i originalna klapska ekipa uz čije se pjesme zaljubljuje, veseli, ali i tuguje, svojim koncertom u Virovitici definitivno je oduševila publiku i svoje obožavatelje, kojima će ova noć zasigurno ostati u lijepom sjećanju.

(www.icv.hr, ts, foto: M, Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content