Na području OBŽ nema novopozitivnih na koronavirus: Cijepljenje bez prethodne najave I. i II dozom tijekom cijelog kolovoza

- PROMO -

U posljednja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije obrađeno je 27 uzoraka od kojih niti jedan nije bio pozitivan na koronavirus.

U Kliničkom bolničkom centru na bolničkom liječenju nalazi se devet osoba oboljelih od COVIDA-19, dok je u Općoj županijskoj bolnici Našice jedna hospitalizirana osoba s istim oboljenjem.

Na području Osječko-baranjske županije u samoizolaciji se trenutno nalazu 447 osoba, izvijestili su iz Stožera CZ OBŽ.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije i dalje poziva sve zainteresirane stanovnike Osječko-baranjske županije na cijepljenje protiv bolesti COVID-19 bez prethodnog naručivanja. Cijepljenje se provodi cjepivom Pfizer (I. i II. doze), Moderna (I. i II. doze) i Janssen.

Na cijepljenje se mogu odazvati i svi hrvatski državljani koji nemaju status osigurane osobe prema zakonima kojima se uređuje obvezno zdravstveno osiguranje i obvezno zdravstveno osiguranje i zdravstvena zaštita stranaca u Republici Hrvatskoj, državljani Republike Hrvatske izvan Republike Hrvatske koji se zateknu na teritoriju Republike Hrvatske kao i ostale osobe koje imaju strano državljanstvo, a zateknu se na teritoriju Republike Hrvatske.
Na cijepljenje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu, zdravstvenu iskaznicu te putovnicu ukoliko je osoba strani državljanin.

U nastavku objavljujemo raspored cijepljenja I. i II. dozama prema cjepnim punktovima za razdoblje od 5. do – 31. kolovoza.

(www.icv.hr, tj)

Raspored

Povezane vijesti

Skip to content