„Piknik u dvorištu“: U subotu dođite na glazbeno-likovno druženje uz vlastito jelo, piće i rekvizite

U organizaciji glazbene udruge „Nota“ iz Virovitice, na otvorenom prostoru bivše vojarne u Virovitici, u subotu 21. kolovoza s početkom u 15 sati i 30 minuta održati će se zajedničko druženje građana pod nazivom „Piknik u dvorištu“. Ovaj projekt je zamišljen kao glazbeno-likovno druženje na otvorenom, u dvorištu i to na način da svatko donosi svoje jelo, piće, prostirke, stvari (rekvizite) s kojima će se unutar kruga poznanika ili obitelji družiti i zabavljati. Za prvi piknik nastupit će Ohio bend.

Drugi piknik održat će se 28. kolovoza kada će u dvorištu udruge “Nota”, između ostalog, biti održan rock koncert “The Freeway” te upriličena izložba Oldtimer kluba iz Virovitice.

Ovom manifestacijom želi se povezati više grana umjetnosti gdje se svatko može na neki način izraziti i aktivno sudjelovati, a sve zajedno je namijenjeno obiteljskom druženju i druženju općenito, te kao najava „Rock & Blues Festivala Virovitica“ koji će se održati 4. rujna na ovoj istoj lokaciji.

Sve to će biti popraćeno glazbenim sadržajem i živom svirkom Ohio benda i njihovih gostiju. Osim zabave uz dobru glazbu, kreativni izazov za velike i male biti će HobbyJoby radionice voditeljica Jasmine Jurković Petras i Anje Duršot uz gostovanje dviju umjetnica Andreje Živko i Petre Valečić.

U sklopu festivala Matej Blažević će od 30. kolovoza do 4. rujna održati radionicu usne harmonike, a polaznici će moći sudjelovati i na samom festivalu.

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content