Pitomača protutnjala kroz Berek, Virovitica minimalno poražena u Križevcima, pet zgoditaka Denisa Kovača u uvjerljivoj pobjedi Bratstva

Jučer je odigrano nekoliko pripremnih nogometnih utakmica. U bušetinskom Bereku igrala su dva četvrtoligaša, domaća Graničar Bušetina, koji je novak u ligi i jedna od aspiranata na naslov prvaka, Pitomača. Po oprobanom receptu Pitomača je u susret ušla furiozno i u prvih sedam minuta postigla dva zgoditka. Domaću mrežu prvo je načeo Dino Milinović, a strijelac drugog zgoditaka bio je Patrik Babić. Do kraja prvog dijela gosti su dominirali stvarajući brojne prilike za zgoditke, ali nisu više uspjeli loptu ubaciti u mrežu Eljfata Mehmedija. Najbliži je bio Dino Milinović koji je u 43. minuti pogodio okvir vrata.

IMG_0235-CustomU drugom dijelu domaći nogometaši su se malo oslobodili gostujućeg pritiska, stvorili su nekoliko prilika za zgoditak, ali neprecizni su bili Karlo Petrinić i Josip Čoklo. Petrinić nije uspio svladati gostujućeg čuvara mreže Hrvoja Zdelara niti iz kaznenog udarca. Puno bolji gosti postigli su još tri zgoditka. Dvostruki strijelac bio je Matej Babić, a jednom je mrežu pogodio Valentino Paradinović.

Nogometaši Virovitice su gostovali u Križevcima kod Radnika. Domaći su poveli 1:0, Luka Špoljar je poravnao na 1:1, a nakon toga Virovitičani su propustili nekoliko lijepih prigoda za zgoditak. Domaćini su jednu od svojih šansi do kraja susreta uspjeli realizirati čime su došli do pobjede od 2:1.

IMG_0238-CustomNa stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju domaći županijski prvoligaš Bratstvo uvjerljivo je pobijedio susjedni županijski drugoligaš Dravu iz Terezinog Polja s visokih 6:0. Prvo ime susreta bio je Denis Kovač koji je postigao pet zgoditaka, dok se jednom u strijelce upisao Vedran Bajivić.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content