Prijelazni pehar „Memorijal Vinka Belobrka“ ove godine osvojio je ŠRK „Drava“ iz Terezinog Polja

Povodom Dana grada Virovitice, Športsko ribolovna udruga „Ođenica“ iz Virovitice zajedno s UDVDR-om Virovitica i Hrvatskim časničkim zborom Virovitica, organizirala je na Prvom virovitičkom ribnjaku po 30-ti put zaredom natjecanje u lovu ribe udicom na plovak pod nazivom „Memorijal Vinka Belobrka“, kao sjećanje na ovog Hrvatskog viteza i nekadašnjeg člana ŠRU „Ođenica“ koji je tijekom Domovinskog rata položio svoj život na oltar Domovine.

Na natjecanju koje se održalo danas (nedjelja) sudjelovalo je 12 ekipa iz Požeško-slavonske, Bjelovarsko-bilogorske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije, prvo mjesto i prijelazni pehar osvojila je ekipa iz ŠRK „Drava“ iz Terezinog Polja, ispred domaćina ŠRU „Ođenica“ iz Virovitice i ŠRK „Drava“ iz Novog Virja.

Nagrade najuspješnijim natjecateljima uručili su unuk pokojnog Vinka Belobrka, Borna Belobrk, gradonačelnik Ivica Kirin i predsjednik UDVDR Virovitica Vlado Paurić. Na ovom natjecanju nazočio je pročelnik za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica, predsjednik HČZ Virovitica Davor Špoljarić i sin pokojnog Vinka Belobrka Hrvoje Belobrk. Ono što je razveselilo sve sudionike, pogotovo one mlađe generacije, na natjecanje je navratio i frontman grupe „Vatra“ Ivan Dečak. 

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content