PRIPREMNE UTAKMICE Graničar Bušetina remizirala u Đurđevcu, Rezovac zabio šest komada u Novoj Bukovici

U srijedu, 11. kolovoza odigrano je nekoliko zanimljivih pripremnih utakmica.

Novi četvrtoligaš Graničar Bušetina gostovao je kod Graničara u Đurđevcu. Nakon prvih dvadesetak minuta dominacije domaće momčadi, gosti iz Bušetine su preuzeli inicijativu. Stvorili su nekoliko izvanrednih prilika, od kojih je Karlo Petrinić iskoristio jednu, te je svoju momčad doveo u prednost u 64. minuti.

U posljednjih 15 minuta igrači Graničar Bušetine su malo posustali, što koriste domaći nogometaši preuzevši terensku inicijativu. U posljednjoj minuti dosuđen je kazneni udarac za domaći sastav, koji je Marko Miklaužić pretvorio u konačnih 1:1.

Županijski prvoligaš Rezovac gostovao je u Novoj Bukovici, gdje je pobijedio domaćeg županijskog drugoligaša Zrinski rezultatom 6:1. Dva zgoditka za goste postigao je Stjepan Iharoš, a po jednom su se u strijelce upisali Ivan Krznarić, Dario Godeč, Gabrijel Nikolić i Silvijo Buzuk. Strijelac za Zrinski bio je Matija Vencl.

Momčad županijskog prvoligaša Borove gostovala je kod Hajduka u Hercegovcu, člana 1. županijske lige Bjelovarsko–bilogorske županije. Domaća momčad iskoristila je nekompletnost ekipe trenera Stipe Rebića i povela 4:0. Konačnih 4:1 postavio je gostujući igrač Zdenko Slipčević.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content