PRIPREMNE UTAKMICE Virovitica ugošćuje Slatinu, Graničar Bušetina gostuje u Đurđevcu, a Borova u Hercegovcu

Nogometni ligaši danas (srijeda) nastavljaju s odigravanjem pripremnih utakmica pred početak nove ligaške sezone.

Na terenu Sportskog centra Vegeška u Virovitici u 18 sati domaći trećeligaš dočekuje četvrtoligaša Slatinu. U dosadašnjem tijeku priprema Virovitičani su upisali dvije pobjede, dva remija i jedan poraz. S pomlađenim sastavom momčad trenera Krešimira Crvenke iz utakmice u utakmicu potvrđuje svoju perspektivu i kvalitetu.

Slatina je dovođenjem nekoliko kvalitetnih igrača, koji su ponikli u klubu, složila respektabilan sastav koji bi trebao biti puno konkurentniji u odnosu na proteklu sezonu. U posljednjem pripremnom ogledu, proteklog vikenda, Slatinčani su na svom terenu bili bolji od četvrtoligaša Dilja iz Vinkovaca rezultatom 6:2. Tri zgoditka postigao je Florijan Rupčić, dva Matija Bubaš, a jednom je gostujuću mrežu pogodio Mateo Jerešić. Sigurno je da će ogled Virovitice i Slatine biti zanimljiv za gledatelje.

Novi četvrtoligaš Graničar Bušetina u 19 sati i 30 minuta gostuje u Đurđevcu, gdje igra s domaćim Graničarom, koji je ljetos iz 3. HNL ispao u 4. ligu Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Nakon uvjerljive pobjede nad Jelengradom, ova utakmica će biti pravo mjerilo snage bušetinskog četvrtoligaša.

Županijski prvoligaš Borova u 18 sati gostuje kod Hajduka u Hercegovcu, člana 1. županijske lige Bjelovarsko – bilogorske županije.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content