ROKOVO 2021. Klapa Rišpet i Mejaši ove će subote okupirati glavnu pozornicu u centru Virovitice

U subotu, 14. kolovoza povodom Dana grada Virovitice glavnu pozornicu u večernjim satima okupirat će Klapa Rišpet i Mejaši.

Klapa Rišpet je osnovana u rujnu 2011. godine, a osnovao ju je poznati splitski skladatelj Pero Kozomara. Dosad su snimili tri albuma pod nazivom “Kad je pošla ća”, “Reći ćeš mi fala” i “Šta mi ljube oćeš kazat”. Dobitnici su brojnih nagrada, a neke od njih su: Grand Prix Splitskog festivala 2013. godine, tri nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe 2017. godine, 2018. i 2019. godine, zatim Porin za najbolji zabavni album.

Svojim posljednjim albumom “Šta mi ljube oćeš kazat” zaokružili su prvih 10 godina rada. Riječ je o savršenom spoju brzih pjesama i nježnih, laganih balada. Vjerujemo kako ova kreativna i originalna klapska ekipa uz čije se pjesme zaljubljuje, veseli, ali i tuguje, svojim koncertom neće razočarati svoje obožavatelje. Rišpet će prvi na pozornicu, a početak je predviđen u 20 sati.

Nakon Rokova 2014. godine, kada su pred nekoliko tisuća gledatelja održali svoj koncert, popularni tamburaši u starkama – Mejaši, ponovno će “zapaliti” virovitičku publiku.

Popularni band varaždinskog kraja već 15 godina uveseljava i zabavlja svoje poklonike, pa će tako i ovoga puta, vjerujemo, opravdati svoju reputaciju.

Tamburaši u starkama koji iza sebe imaju hitove za “dočekivanje zore”, u proteklih nekoliko mjeseci ispunjavali su radijski eter uspješnicama i pozicionirali se visoko na glazbenim ljestvicama. Konačno uživo, ništa manje zabavna i vedra atmosfera očekuje se na koncertu koji počinje u 22 sata.

(www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content