SUHOPOLJE DOČEKUJE PODRAVAC IZ VIRJA Utakmica u sklopu proslave Dana općine na rasporedu je od 18 sati na stadionu Park

Nogometaši Suhopolja nakon pobjede u posljednjoj prijateljskoj utakmici protiv Viljeva rezultatom 4:2 nastavljaju pripreme uoči početka nove sezone 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Tako će danas na svom terenu, stadionu Park, u sklopu poroslave Dana općine Suhopolje ugostiti hrvatskog trećeligaša Podravac iz Virja.

– Sastav lige puno je kvalitetniji nego li je to bilo prošle sezone. Onda smo imali klubove za koje se znalo da će skupiti nešto manje bodova iz raznih razloga, ali ove godine je drugačije. Od nas će se tražiti da dajemo 110 posto svojih mogućnosti, jer samo je jedna greška dovoljna da stvari krenu u neželjenom smjeru. Potrebno je dostići jednu visoku razinu spremnosti, i fizičke i mentalne, kako bi bili spremni za izazove koji su pred nama- rekao nam je prije nekoliko dana Marko Sertić, jedna od glavnih uzdanica Spudićevog sastava.

Upravo bi Podravac trebao biti momčad koja će pokazati stvarno stanje u sastavu Grofova nakon početka priprema. Iako se treninzi odrađuju gotovo svakodnevno, problem predstavlja izostanak nekolicine igrača koji se, što zbog godišnjih odmora, što zbog privatnih obeza, ne mogu staviti na raspolaganje treneru Samuelu Spudiću.

Gosti iz Virja napatili su se u posljednjoj sezoni 3. hrvatske nogometne lige Sjever izborivši ostanak tek u posljednjem kolu pobjedom protiv Rudara iz Murskog Središća, ali više nego uvjerljivom pobjedom rezultatom 8:2. I ondje je došlo do nekoliko izmjena u igračkom kadru, a sigurno je kako u sastavu neće biti Saše Rukavine koji je po završetku sezone završio svoju nogometnu karijeru, dok u redovima Grofova neće biti Erica Augusta Akassoua koji još uvijek nije pristupio pripremama.

Utakmica između ova dva protivnika mogla bi ponuditi puno toga, a tko će, i hoće li uopće netko na kraju slaviti, saznat ćemo već danas. Utakmica Suhopolja i Podravca na rasporedu je od 18 sati.

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content