TENISKI SPEKTAKL U HALI VIROEXPO Ove subote polufinale Hrvatskog kupa: Raspudić i “društvo” favoriti protiv Tvinovaca

U subotu, 28. kolovoza u Virovitici, u hali Viroexpo, s početkom u 13 sati igra se polufinale Hrvatskog teniskog kupa u muškoj, seniorskoj konkurenciji. Riječ je o spektaklu koji se rijetko viđa na prostoru Virovitičko-podravske županije.

U jednom od dva polufinalna okršaja našli su se ove godine tenisači virovitičkog Teniskog kluba TVIN. Saša Felendeš, Jure Duvnjak, Bojan Mihić, Filip Vašarević, Dario Margeta, Krunoslav Silner, Leo Gjogj i Fran Viljevac dio su domaće ekipe koja će odmjeriti snage s igračima Teniskog kluba Donji Miholjac, predvođenih poznatim imenima, prije svega profesionalcima Franjom Raspudićem i Jakovom Martinisom.

Momčad Donjeg Miholjca brani prošlogodišnji naslov, do kojeg je stigla laganom pobjedom protiv zagrebačkog Tweenera (5:0). Ove godine igra se 6. izdanje HEP Hrvatskog teniskog kupa, a Miholjčani su se dosad “okitili” s čak četiri titule osvajača ovog prestižnog teniskog natjecanja.

Očekuje se nekoliko vrlo zanimljivih mečeva i pregršt lijepih poteza, a hoće li “domaći dečki” iznenaditi favorizirane goste, ostaje nam za vidjeti…

Svakako treba istaknuti da će se pobjednik ovog polufinalnog susreta već u nedjelju, 29. kolovoza “naći” u velikom finalu, koje će uz izravan televizijski prijenos biti odigrano na terenima Teniskog kluba “Olimpija” u Osijeku.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content