TRANSFER ZONA Franjić u kloštransku Mladost, Medved na vratima Bratstva, Tenjeri s Lukačem 05 “napada” 1. ŽNL

Talentirani, 24-godišnji vratar Leo Franjić više nije “čuvar mreže” županijskog prvoligaša Bratstva iz Gornjeg Bazja. U novoj sezoni zaigrat će u većem rangu natjecanja, 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, a “nosit” će dres Mladosti iz Kloštra Podravskog, momčadi koja je proteklog vikenda osvojila Memorijalni nogometni turnir “Zdravko Pankasz” u Kladarama, a prošlu sezonu završila na visokom 3. mjestu ligaške ljestvice. Franjiću je ovo treći klub u nogometnoj karijeri koju je započeo u Pitomači, gdje je prošao kompletnu školu nogometa, a posljednjih nekoliko sezona branio je boje momčadi sa Školskog vrta.

Nakon odlaska Franjića, “novi – stari” vratar u redovima Bratstva iz Gornjeg Bazja je iskusni 31-godišnji Alen Medved. On je svoju karijeru započeo u virovitičkom TVIN-u, u nekoliko je navrata branio boje Bratstva, okušao se “kratko” u Omladincu iz Korije, a posljednjih nekoliko sezona “nosio” je dres županijskog drugoligaša Drave iz Terezinog Polja.

Tihomir Tenjeri još je jedan na “listi” iskusnih igrača koji su ovog ljeta pojačali momčad županijskog drugoligaša Lukača 05. Ovim transferom Lukačani su definitivno potvrdili svoje ambicije za odlazak u elitni razred županijskog nogometa. Ovaj 30-godišnji polivalentni igrač svoju je karijeru započeo u Baranji – Belje iz Belog Manastira, a prije dolaska u Lukač još je nosio dres Suhopolja, Pitomače, Bratstva iz Gornjeg Bazja, kloštranske Mladosti i Drave iz Podravskih Sesveta.

(www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content