PRVA LIGA NS SJEVER Kadeti Virovitice remizirali s Međimurjem, juniori slavili golovima Špoljara i Pelca

Nakon dva početna poraza na gostovanjima u Ždralovima i Bjelovaru, kadeti i juniori Virovitice u trećem kolu 1. kvalitetne lige Nogometnog središta Sjever na svom su terenu  igrali s vršnjacima Međimurja iz Čakovca.

Kadeti su poveli 2:0 zgodicima Zvonimira Šuntića i Vedrana Salaj Obrovca. U nastavku su domaći igrači propustili nekoliko prilika za povećanje prednosti što gosti na kraju kažnjavaju. Zgodicima Leona Jurkovića i Nike Farkaša došli su do remija 2:2. Posljednjih nekoliko minuta nogometaši Međimurja igrali su s deset igrača jer je teren zbog drugog žutog kartona morao napustiti Lovro Kregar.

IMG 5813

U juniorskoj utakmici na samom početku gosti su izborili kazneni udarac, ali domaći vratar Ante Šimić obranio je i udarac s bijele točke i šut iz odbitka. Prvi dio je završio bez pogodaka. Gosti iz Čakovca su poveli u 59. minuti pogotkom Luke Martona. Ubrzo je poravnao Luka Špoljar. U tim trenucima je zbog drugog žutog kartona igru morao napustiti gostujući igrač Matija Paman koji je pri izlasku s terena verbalno “počastio” sve službene osobe.

IMG 5811

Domaći su iskoristili igrača više i došli do pobjede 3:1 koja je mogla biti i veća. Pogotke su postigli David Pelc iz kaznenog udarca i Luka Špoljar iz igre. S klupe su juniorima savjete za igru davali njihovi stariji igrači Rok Horaček i Luka Vinovrški.

U idućem kolu kadeti i juniori Virovitice gostuju kod varaždinskog Varteksa. Utakmice će se igrati u Hrašćici.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

IMG 5773

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content