1. ŽNL Dinamo u Četekovcu torpedirao Bratstvo, Rezovac ponovno remizirao, Voćin “ubacio tricu” u Miljevcima

Proteklog su vikenda na travnjacima županijskih prvoligaša, po lijepom i sunčanom vremenu, odigrane utakmice 4. prvenstvenog kola.

Nakon poraza na gostovanju u Mikleušu, Dinamo je na svom terenu u Četekovcu pobijedio Bratstvo iz Gornjeg Bazja rezultatom 5:2. U prvih pola sata gosti su u dva navrata anulirali minimalnu domaću prednost. Zgoditke za Dinamo postigli su Hrvoje Ibričić i Goroslav Rukavina, dok su strijelci za Bratstvo bili Vedran Bajivić i Denis Kovač. U 36. minuti Goroslav Rukavina svojim drugim pogotkom po treći puta dovodi Dinamo u prednost te se s rezultatom 3:2 odlazi na odmor.

U drugom dijelu Dinamo s još dva pogotka dolazi do pobjede 5:2. Zgoditke su postigli Ibričić u 50. i Matej Dorinka u 79. minuti.

Dinamo Četekovac – Bratstvo Gornje Bazje 5:2
Igrač utakmice: Goroslav Rukavina

Treći puta ove sezone Rezovac je remizirao identičnim rezultatom 1:1. Ovog puta s Laništa je bod odnijela Slavonija iz Sladojevaca. Gosti su poveli u 12. minuti pogotkom Patrika Foteza, dok je u 32. minuti poravnao iskusni Aleksandar Matijašević.

Do kraja su domaći pokušavali doći do tri boda, ali bez uspjeha. Igru gostujuće momčadi nosio je Matej Habuš. Posljednjih tridesetak minuta domaći su imali igrača manje, jer je zbog drugog žutog kartona teren morao napustiti Toni Topić.

Rezovac – Slavonija Sladojevci 1:1
Igrač utakmice: Matej Habuš

Voćin je i dalje bez poraza. Na gostovanju u Miljevcima pobijedio je domaću Mladost 3:0. Prvi pogodak postigao je povratnik u sastav Franjo Perić već u šestoj minuti. U drugom dijelu dvostruki strijelac bio je Ivan Vuković. Prvi pogodak postigao je u 51. minuti, a drugi pred sam kraj susreta, u 87. minuti. Odličnu igru u gostujućem sastavu, uz strijelce, pružili su Davor Jozić, Goran Vicić i Marko Nađ.

Mladost Miljevci – Voćin 0:3
Igrač utakmice: Ivan Vuković

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content