1. ŽNL Grizelj i Jurković za prvu pobjedu Podgorja, Mikleuš i Sloga nakon tri kola jedini stopostotni

Po lijepom i sunčanom vremenu proteklog su vikenda odigrane utakmice trećeg kola 1. županijske nogometne lige.

Mladost iz Čačinaca, koja je dosad imala maksimalan učinak, gostovala je u Podgorju, koje je u prethodnim susretima ubilježilo dva poraza. Domaća momčad odlično je ušla u utakmicu i dominirala terenom od prve minute. Prvi dio završio je bez pgodaka, ali već u 46. minuti Marino Grizelj dovodi domaću momčad u prednost. U 65. minuti Mateo Jurković udvostručuje domaću prednost na 2:0. Četiri minute kasnije, zbog drugog žutog kartona, igru je morao napustiti domaći nogometaš Igor Potrata. Grizelj je svojim drugim pogotkom povećao na 3:0. U posljednjih deset minuta gosti iz Čačinaca su iskoristili brojčanu prednost i golovima Matije Ognjenovića i Ante Đorđevića smanjili domaću prednost na konačnih 3:2.

Podgorje – Mladost Čačinci 3:2
Igrač utakmice: Marino Grizelj

Mikleuš je na svom terenu u općinskom derbiju bio bolji od Dinama iz Četekovca rezultatom 4:0. Dva zgoditka postigao je Matko Miklošević, a po jednom su strijelci bili Krešimir Crvenka i Renato Škulj. Igru domaće momčadi nosio je Silvio Matota.

Mikleuš – Dinamo Četekovac 4:0
Igrač utakmice: Silvio Matota

Sloga je na svom terenu u Zdencima s 2:0 pobijedila Rezovac. Oba pogotka su postignuta na početku utakmice. Mario Duspara bio je strijelac u 13. minuti, a Marko Nemeth deset minuta kasnije. Momčad iz Zdenaca već nakon tri kola pokazuje da će biti ponovno jedan od najozbiljnijih kandidata za naslov prvaka.

Sloga Zdenci – Rezovac 2:0
Igrač utakmice: Mario Duspara

Trener Bratstva iz Gornjeg Bazja ima sve više problema s igračkim kadrom. Zbog ozljeda na duže vrijeme ne može računati na Sašu Horvata, Marka Puškarića i Brunu Topolovčana, dok je Gabrijel Palčić otišao u inozemstvo. S “okrnjenim” sastavom bili su bolji od Mladosti iz Miljevaca i pobijedili 1:0 pogotkom Marijana Holeca. Isti igrač imao je još nekoliko prilika za pogodak, koje nije uspio realizirati. “Motor” domaće momčadi u ovom susretu bio je Kristijan Mrazović.

Bratstvo Gornje Bazje – Mladost Miljevci 1:0
Igrač utakmice: Kristijan Mrazović

(www.icv.hr, mš, foto: V. Grgurić, ilustracija)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content