1. ŽNL Pet različitih strijelaca za “petardu” u mreži Podgorja: Nogometaši Borove proslavili Marinje visokom domaćom pobjedom

U Borovi se Ime Marijino, popularno zvano Marinje, slavi kao Mjesni crkveni blagdan. Ove godine blagdan je bio u nedjelju, 12. rujna, pa se u proslavu uklopila i utakmica četvrtog kola 1. županijske nogometne lige između domaće momčadi i Podgorja.

Od samog početka domaći igrači imali su “više od igre” stvarajući akcije oko gostujućih vrata. Gosti su imali nekoliko sporadičnih napada, ali Marino Grizelj i Matia Horvat nisu bili konkretni u završnici akcija.

U 21. minuti Leo Jelovečki s nekoliko metara svladao je gostujućeg vratara Davora Buđaka. Do odlaska na odmor domaća momčad u još dva navrata materijalizirala je svoju nadmoć. Gostujuću mrežu pogodili su Mateo Gegić u 37. i Emil Vračarić u 43. minuti.

IMG_5010

U drugom dijelu, nakon tri izmjene (u igru su ušli Tomislav Feketija, Nikola Režonja i Tomislav Krmpotić), gosti igraju sve angažiranije s ciljem smanjenja rezultata, međutim, otvaranje gostujuće momčadi prema naprijed otvorilo je prostor domaćim napadačima.

U 65. minuti Dominik Hodak majstorski izvodi slobodan udarac i postiže četvrti domaći pogodak, a pet minuta kasnije golijadu zaključuje mladi Zdenko Slipčević. U još tri do četiri navrata gostujući vratar Davor Buđak bio je uspješniji od domaćih napadača.

IMG_5026

– Konačno se i nama otvorilo te smo došli do uvjerljive pobjede – kratko je prokomentirao trener Borove Stipe Rebić.

S druge strane, gosti su nakon odlične partije s Mladosti iz Čačinaca ponovili neuvjerljivu igru s početka ligaškog natjecanja.

Borova – Podgorje 5:0
Igrač utakmice: Dominik Hodak

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content