1. ŽNL Stopostotna Sloga i sopjanski Podravac u Zdencima igraju derbi kola, Bratstvo pojačano Vajagićem gostuje u Četekovcu

Nakon što su Rezovac i Slavonija iz Sladojevaca jučerašnjim (subota) susretom na Laništu otvorili 4. kolo, danas (nedjelja) se s početkom u 16 sati i 30 minuta igraju preostale utakmice na travnjacima županijskih prvoligaša.

U Miljevcima je Mladost domaćin Voćinu. Očekuje se otvorena utakmica, jer je domaćim igračima svaki bod važan, a s druge strane gostujući trener Ivica Ević i njegovi nogometaši pokušat će osvojiti “puni plijen” i razveseliti svoje vjerne Brđake.

Dinamo će se na svom terenu u Četekovcu pokušati rehabilitirati za prošlonedjeljni poraz u Mikleušu, dok će Bratstvo nastojati doći do prvih gostujućih bodova ove sezone. Gosti su se pojačali na vratarskoj poziciji, jer je ovog tjedna kao igrač registriran klupski trener vratara, iskusni Zoran Vajagić, koji će sigurno biti veliki oslonac obrambenim igračima.

U Čačincima se igra susjedski derbi između Mladosti i Mikleuša. Domaći su prije sedam dana poraženi u Podgorju, dok gosti iz Mikleuša i dalje imaju maksimalan uspjeh i nalaze se na čelu tablice. Može li mlada domaća momčad zaustaviti odličnu ekipu trenera Dragana Trupine, koja igra sve bolje i efikasnije?

Derbi se igra u Zdencima između prvaka Sloge i Podravca iz Sopja. Domaća momčad ima stopostotan učinak, dok gosti iz Sopja nakon iznenađujućeg poraza u prvom kolu žele pokazati da će se ove sezone uključiti u borbu za sam vrh. Neizvjesno bi trebalo biti do posljednje minute.

Gradina bi na svom terenu trebala biti favorit u utakmici s Crncem, ali i gosti imaju svoju “računicu” kako bi došli do pozitivnog rezultata.

U Borovi se u nedjelju slavi blagdan Imena Marijinog – Marinja. Pobjeda domaće momčadi odlično bi se uklopila u mjesno proštenje, nakon prvog boda osvojenog u prošlom kolu. Prošlo kolo i gosti iz Podgorja također su došli do prvih bodova te će pokušati nastaviti pozitivan niz. Lijepo vrijeme bit će dodatan poticaj za dobru i efikasnu igru.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content