VETERANI Mikleuš na vrhu: U domaćoj pobjedi protiv Papuka četiri od šest pogodaka postigli gostujući igrači

Odigrano je treće kolo Županijske nogometne lige veterana. Na vrhu je sam ostao Mikleuš s devet bodova, a prate ga Slatina sa sedam i Virovitica s šest bodova.

U Mikleušu je orahovački Papuk poveo pogotkom Damira Ćorluke, ali su na kraju domaći došli do uvjerljive pobjede od 6:1. Zanimljivo je da su četiri pogotka za domaću momčad postigli gostujući igrači. Tri puta je svoju mrežu pogodio Zoran Lenard, a jednom Boris Sobodić. Preostala dva pogotka za Mikleuš postigli su Mario Kovač i Dragan Ostojić.

Zbog zauzetosti terena u sportskom centra Vegeška Virovitica je svoju domaću utakmicu sa Standardom iz Nove Šarovke odigrala u Lukaču. Nakon jedne početničke pogreške domaće obrane gosti su poveli pogotkom Ivana Kovača. U drugom dijelu s dva pogotka rezultat je preokrenuo efikasni Matija Feketija.

Rezovac je na svom Laništu poveo u susretu s Gradinom zgoditkom Antonija Ilijaševića, ali su na kraju gosti došli do pobjede od 3:1 Zgoditke za Gradinu postigli su Goran Duvnjak, Dragan Mihaljević i Stevo Stupar.

Posljednju utakmicu odigrali su Slatina i Suhopolje. Na slatinskom stadionu Antuna Tone Butorca gosti iz Suhopolja poveli su pogotkom Darija Podnara, a domaći su poravnali pogotkom Mirana Janečića.

– Imali smo više prilika za pogotke, ali iskoristi smo nažalost samo jednu. Na kraju smo primili pogodak. Zadovoljni smo postignutim rezultatom – utakmicu je prokomentirao voditelj Suhopolja Mladen Hodak Zec.  

U idućem kolu igraju: Gradina – Papuk Orahovica, Standard Nova Šarovka – Mikleuš, Suhopolje – Virovitica i Rezovac – Slatina.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content