3. HNL SJEVER Koprivnica gostuje na Vegeški: Hoće li Virovitičani nakon 488 sušnih minuta pronaći put do suparničke mreže?

Nakon pet početnih poraza, nogometaši Virovitice na svom terenu u subotu, 25. rujna u 15 sati i 30 minuta u šestom kolu 3. hrvatske nogometne lige Sjever dočekuju momčad Koprivnice, koja se nalazi na devetom mjestu s četiri osvojena boda.

Koprivnička momčad je u dosadašnjem tijeku natjecanja pobijedila orahovački Papuk rezultatom 5:2 i remizirala s Podravinom iz Ludbrega (2:2), dok je poražena od Međimurja i Poleta identičnim rezultatom 3:0 te od Varteksa s minimalnih 1:0.

Koprivnica se ove sezone vratila u trećeligaško društvo, nakon što je nekoliko sezona pod imenom Tehnika igrala u 4. ligi Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U njenom sastavu igra nekoliko talentiranih mladih igrača prvoligaša Slaven Belupa.

Virovitičani još nisu osvojili niti jedan bod, a u dosadašnjem dijelu natjecanja postigli su samo jedan pogodak i to u prvom kolu u susretu s Međimurjem, kada je suparničku mrežu pogodio Nikola Suvajac. Od tada je prošlo 398 minuta u ligaškim susretima bez postignutog pogotka, a ako računamo i kup utakmicu s BSK iz Bijelog Brda, prošlo je 488 minuta bez postignutog pogotka.

Hoće li virovitički napadači konačno pronaći put do gostujuće mreže i pogotka koji bi im sigurno otvorio put do prvih bodova i bijega sa začelja prvenstvene tablice?

Trener Krešimir Crvenka, koji se na klupu vraća nakon jedne utakmice pauze, zbog obiteljskih razloga, može računati na sve svoje igrače, samo treba pronaći dobitnu formulu za postizanje zgoditaka.

Glavni sudac ovog susreta bit će Marijo Petrović, a pomoćnici Ivan Starčević i Patrik Tkalčević. Četvrti sudac je Filip Cindrić, a delegat Davor Ptiček.

3. HNL Sjever, 6. kolo – subota, 25. rujna u 15:30 sati

Međimurje – Radnik Križevci
Polet SMnM – Podravac Virje
Varteks – Bjelovar  (od 13 sati)
Podravina – Rudar Mursko Središće
Virovitica – Koprivnica
Mladost Ždralovi – Papuk Orahovica

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content