3. HNL SJEVER “Narančasto – crni” po prve bodove u Ludbreg: Krešimir Crvenka nada se da će napadači konačno proraditi

Nakon prva tri kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever, mlada momčad Virovitice nalazi se pri dnu tablice bez ijednog osvojenog boda i sa samo jednim postignutim pogotkom. U redovima virovitičkih “narančasto – crnih” ne očajavaju. Svjesni su da će se i njima “otvoriti”, te da će početi realizirati prigode i osvajati bodove.

U subotu, 11. rujna u 16 sati i 30 minuta Virovitičani gostuju kod Podravine u Ludbregu. Subotnji domaćini u prva su tri kola zabilježili pobjedu na gostovanju kod Varteksa u Varaždinu i dva domaća poraza u ogledima s momčadima koje se bore za sam vrh tablice, Poleta iz Svetog Martina na Muri i Mladosti iz Ždralova.

U redove Virovitice sutra se vraćaju kapetan Luka Duvnjak i iskusni Slaven Marković, dok trener Krešimir Crvenka neće moći računati na mladog i izuzetno talentiranog Dragu Špoljara, koji je prošle nedjelje na juniorskom gostovanju u Ždralovima zaradio crveni karton te nema pravo nastupa niti u juniorskoj, niti u seniorskoj konkurenciji.

Već u prošlom kolu s Varteksom igrači Virovitice pokazali su da se uspješno mogu nositi sa svim momčadima u ligi, nedostajalo je samo malo više preciznosti u napadu da se dođe do prvih bodova.

– U Ludbregu očekujem otvorenu utakmicu. Obje momčadi će imati priliku doći do bodova. Nadam se da će moji napadači konačno proraditi, te da ćemo doći do pozitivnog rezultata – i dalje je optimističan trener Crvenka.

Karlo Klobučarić glavni je sudac u ovom susretu, pomoćnici su Josip Sokač i Mario Brunec, četvrti sudac Jasmin Horvat, a delegat Tomislav Kučina.

3. HNL Sjever, 4. kolo – subota, 11. rujna u 16.30 sati

Mladost Ždralovi – Radnik Križevci
Papuk Orahovica – Podravac Virje
Međimurje – Bjelovar
Polet SMnM – Rudar Mursko Središće
Podravina Ludbreg – Virovitica

3. HNL Sjever, 4. kolo – nedjelja, 12. rujna u 17 sati

Varteks Varaždin – Koprivnica

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content