3. HNL SJEVER Nova prilika za prve bodove, ali nimalo lak zadatak: Na Vegešku dolazi prošlosezonski prvak – Mladost iz Ždralova

Nakon prva četiri kola 3. hrvatske lige Sjever, nogometaši Virovitice nalaze se na začelju tablice bez osvojenih bodova, sa samo jednim postignutim zgoditkom. U subotu, 18. rujna u 16 sati na svom terenu Sportskog centra Vegeška očekuje ih još jedna teška utakmica, u goste im dolazi Mladost iz Ždralova.

Mladostaši su u protekle dvije sezone bili najbolji, ali se kroz kvalifikacije nisu uspjeli plasirati u 2. hrvatsku ligu. U dosadašnjem dijelu ligaškog natjecanja momčad iz Ždralova je, nakon početnog remija s Varteksom u Varaždinu, upisala četiri uzastopne pobjede i u subotnjem susretu je apsolutni favorit.

Virovitičani su u četiri utakmice upisali četiri poraza, a osnovni problem mlade momčadi trenera Krešimira Crvenke je kronična neefikasnost. Napadači su imali niz prilika,a postigli su samo jedan pogodak i to u prvom kolu s Međimurjem iz Čakovca. Domaća momčad u subotnjoj utakmici trebala bi biti kompletna.

Mogu li napadači virovitičkih “narančasto – crnih” prekinuti svoj post? Podsjetimo da su prošle sezone na svom terenu Virovitičani iznenadili favorizirane goste i remizirali s Mladosti odigravši 1:1.

Glavni sudac utakmice je Filip Cindrić, pomoćnici Tomislav Hudika i Bruno Premužaj, četvrti sudac Filip Hirš, a delegat Mladen Mladinčić.

Ligašku ljestvicu predvodi Polet iz Svetog Martina na Muri s dvanaest bodova, slijede Međimurje i Mladost iz Ždralova s deset, Virovitičani su posljednji, odnosno dvanaesti bez boda, a samo jedan bod imaju Rudar na 11. i Podravac iz Virja na 10. mjestu.

3. HNL Sjever, 5. kolo – subota, 18. rujna u 16 sati

Virovitica – Mladost Ždralovi
Radnik Križevci – Papuk Orahovica
Rudar Mursko Središće – Varteks Varaždin
Bjelovar – Polet SMnM
Podravac Virje – Međimurje

3. HNL Sjever, 5. kolo – nedjelja, 19. rujna u 16 sati

Koprivnica – Podravina Ludbreg

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content