3. HNL SJEVER Papuk nakon trijumfa u Bjelovaru dočekuje Podravac iz Virja, Majdenić: Igramo kod kuće i tu se bodovi ne smiju gubiti

Orahovački se Papuk nakon velike pobjede protiv Bjelovara od početka tjedna potpuno okrenuo pripremama za 4. kolo 3. HNL Sjever i domaći ogled protiv Podravca iz Virja.

-Dobro je da ozljeda nema, a niti kartona pa ćemo gotovo kompletni u taj okršaj, jedino nam je opravdano odsutan mladi Matej Rukavina. Ipak vjerujem u nova tri boda koja bi nam donijela priključak samom vrhu. Pobjeda protiv Bjelovara nam je digla samopouzdanje, ali mi smo odmah prvi dan novog radnog tjedna krenuli s pripremom za Podravac, dakle čvrsto gledajući prema naprijed. Kao i uvijek respektiramo protivnika, ali mi igramo kod kuće i tu se ne smiju gubiti bodovi – najavio je susret strateg Papuka Martin Majdenić.

Papuk je i dalje u potrazi za pojačanjima, a potvrđuje to i sportski direktor Miroslav Jockov.

-Teško je pronaći kvalitetnog igrača, ali ako nam se ukaže prilika pokušat ćemo ju ugrabiti. Svaki dan razgovaramo s nekoliko igrača jer nama treba osvježenja u momčadi, ali želja nam je dovesti igrača koji odmah može konkurirati za prvu momčad – rekao je Jockov.

U susretu Papuka i Podravca, koji se u Orahovici igra ove subote, 11. rujna u 16 sati i 30 minuta, pravdu dijeli Dino Sabljić, pomoćnici su Marko Stolnik i Bruno Premužaj, četvrti sudac Nino Šimatović, a delegat Davor Ptiček.

3. HNL Sjever, 4. kolo – subota, 11. rujna u 16.30 sati

Mladost Ždralovi – Radnik Križevci
Papuk Orahovica – Podravac Virje
Međimurje – Bjelovar
Polet SMnM – Rudar Mursko Središće
Podravina Ludbreg – Virovitica

3. HNL Sjever, 4. kolo – nedjelja, 12. rujna u 17 sati

Varteks Varaždin – Koprivnica

(www.icv.hr, vg, foto: arhiva, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content