3. HNL SJEVER Papuk s novim pojačanjem putuje u Bjelovar, Majdenić: Uvijek idemo na pobjedu i dat ćemo sve od sebe, pa što bude

Treće prvenstveno kolo 3. HNL Sjever nogometašima Papuka donosi ogled protiv Bjelovara, koji je ove sezone najavio napad na sam vrh ligaške ljestvice.

Papuk nakon “nesretnog” remija u samoj završnici na svom terenu protiv Rudara u prošlom kolu nije “klonuo”, već pun hrabrosti putuje na noge Bjelovarčanima.

-Kroz ovaj tjedan radili smo na svim segmentima, a posebno sam bacio naglasak na podizanje samopouzdanja igrača. Za Bjelovar nam se vraća Stipe Čavić koji je odrađivao kaznu crvenog kartona i idemo kompletni, osim naravno Dražena Pavličića koji se teško ozlijedio u Koprivnici i ovim putem mu želim brz i dobar oporavak. Bjelovar je odlična momčad, pretendiraju na sam vrh, ali ja sam trener koji uvijek ide samo na pobjedu i tako ću pripremiti momčad. Ovi dečki imaju ogroman potencijal i siguran sam da će to ubrzo izaći na djelo, možda već u Bjelovaru. Dat ćemo sve od sebe, pa što bude – rekao je trener Papuka Martin Majdenić.

Zvonimir Spoljaric s dresom Papuka

Uoči sutrašnjeg gostovanja, u prostorijama Papuka obavljena je mala svečanost službenog predstavljanja novog igrača Zvonimira Špoljarića koji je pristigao iz čačinačke Mladosti, pa će tako braniti boje Papuka uz brata Petra.

Nogometnu pravdu u susretu Bjelovara i Papuka dijeli Filip Hirš, pomoćnici su Miro Hantak i Josip Sokač, a četvrti sudac Ivan Slunjski. Delegat je Vitomir Geler.

3. HNL Sjever, 3. kolo – subota, 4. rujna u 17 sati:

Podravina Ludbreg – Mladost Ždralovi
Virovitica – Varteks Varaždin
Koprivnica – Polet Sveti Martin na Muri
Rudar Mursko Središće – Međimurje Čakovec
Podravac Virje – Radnik Križevci
Bjelovar – Papuk Orahovica

(www.icv.hr, vg, ts, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content