3. HNL SJEVER Vodeći strijelac Nino Patafta iz Poleta, Dejan Glavica, Marko Nikolić i Miroslav Rukavina zaostaju dva pogotka

Ovog vikenda igraju se utakmice 6. kola 3. hrvatske nogometne lige Sjever, Virovitica je domaćin Koprivnici, dok će orahovački Papuk na gostovanje kod Mladosti u Ždralove.

Vodeći strijelac lige je Nino Patafta, veznjak Poleta iz Svetog Martina na Muri. Na svom je kontu upisao sedam pogodaka.

Nogometaš orahovačkog Papuka Miroslav Rukavina najbolji je strijelac s područja VPŽ, zasad je postigao pet pogodaka. Na brojci od pet nalazi se još jedan nogometaš Poleta, iskusni Dejan Glavica, koji je u svojoj karijeri, između ostalih, zaigrao za vinkovačku Cibaliju, Slaven Belupo i Varaždin. Na toj je brojci i Marko Nikolić, najbolji prošlosezonski topnik kloštranske Mladosti, a sada napadač križevačkog Radnika.

Papukovi Luka Majdenić, Matej Rukavina, Jurica Šantić, Petar Špoljarić i Marin Vratković na jednom su pogotku, kao i veznjak Virovitice Nikola Suvajac.

Lista strijelaca nakon 5. odigranog kola:

7 – Nino Patafta (Polet SMnM)

5 – Miroslav Rukavina (Papuk Orahovica), Dejan Glavica (Polet SMnM), Marko Nikolić (Radnik Križevci)

4 – Josip Brezovec (Polet SMnM), Luka Artuković (Podravina Ludbreg), Petar Ratajec (Međimurje), David Žabec (Mladost Ždralovi)

Kompletnu listu strijelaca pogledajte OVDJE.

(www.icv.hr, ts, foto: facebook, NK Koprivnica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content