3. ŽNL ZAPAD Aršanj se lako obračunao sa Slogom, Filip Jeličić najbolji u derbiju kola, Brana preokrenula 0:3 na krilima Igora Miote

Drugo, vrlo efikasno kolo odigrano je proteklog vikenda i na travnjacima županijskih trećeligaša u skupini Zapad.

Nakon “šestice” Otrovancu u prvom kolu, isti broj pogodaka postigli su nogometaši Aršanja i u susretu 2. kola na domaćem terenu u Sedlarici protiv momčadi iz Dugog Sela. Ovog ljeta pojačana Sloga startala je u prvenstvo s visokih 8:0 protiv Bačevljana, ali ovog puta u teškom porazu protiv prošlosezonskog prvaka nije uspjela postići niti jedan pogodak. Bilo je 6:0 za domaćina. Golijadu je započeo i završio Branko Rašeta zgodicima u 23. i 71. minuti. U listu strijelaca upisali su se još Josip Hampovčan (34′), Matija Veličan (41′), Hrvoje Filipović (49′) i Saša Štefanić (59′).

Derbi kola odigran je u Koriji, gdje su se sastali domaći Omladinac i No Limit TVIN. Na kraju, u neizvjesnoj utakmici pobjeda domaće momčadi rezultatom 3:2. Omladinac je poveo u 19. minuti pogotkom Filipa Jeličića. U 33. minuti poravnao je iskusni Tomislav Filipović. Samo dvije minute kasnije Filip Jeličić podiže prednost na 2:1. Za 3:1 u 60. minuti precizan je bio Ali Youssef Fawzy Abdelrahman, dok je konačnih 3:2 svojim drugim pogotkom Filipović postavio u 64. minuti susreta.

IMG 4684

Turanovac je doživio i drugi ovosezonski poraz, ovog puta na gostovanju kod Brane u Bačevcu. Gosti s Jelava imali su visokih 3:0 već u 25. minuti susreta, a strijelci su bili David Mikolaš, Mihael Taušan i Stjepan Jovanović. Nakon brza tri pogotka u ovom susretu i osam “komada” koje su dobili u prvom kolu u Dugom Selu, Bačevljani se “podižu iz pepela” i postižu pet pogodaka za nevjerojatan preokret od 5:3. Hattrick upisao je Igor Miota, a po jedan pogodak pridodali su Denis Rajnović i Matej Sitar.

Stara Brezovica na domaćem je travnjaku bila bolja od Otrovanca. Gosti su poveli 2:0 zgodicima Danijela Dikšića u 11. i Selvira Gjanića u 33. minuti susreta. Prednost je u 41. minuti smanjio domaći Mateo Brođanac, a onda s dva pogotka u 58. i 62. minuti Josip Zadecki preokreće rezultat na 3:2. Ovog puta gosti dostižu Brezovljane, a “stvari na početak” vraća Marin Kovač u 75. minuti. Konačnih 4:3 za prve ovosezonske bodove domaćima je donio svojim drugim pogotkom Mateo Brođanac u 82. minuti utakmice.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content