4. LIGA BJ-KC-VT Ferdinandovac nakon “nokauta” dolazi u Slatinu, u goste trećeplasiranoj Pemperovoj momčadi

Proljetos je momčad Ferdinandovca do posljednje minute bila u borbi za naslov prvaka. U novoj sezoni nakon dvije uvodne pobjede pretrpjeli su dva poraza. Prvo su u finišu utakmice minimalno poraženi od Garića na njegovom terenu, a zatim su “pregaženi” na svom travnjaku od Pitomače. Nakon dva uzastopna poraza dolaze u Slatinu.

Slatinski četvrtoligaš upisao je tri pobjede u četiri odigrana kola, a u susret s momčadi trenera Mladena Karana ulazi na krilima dvije uzastopne pobjede. Proteklog vikenda slavili su u velikom preokretu na stadionu Park, u županijskom derbiju protiv Suhopolja.

Slatinčani su uvjereni da su na svom terenu u svakoj ligaškoj utakmici favoriti. Cijeli tjedan trener Damir Pemper posvetio je pripremama za još jednu jaku utakmicu u kojoj je cilj osvajanje tri boda.

U slatinskim redovima nema kažnjenih igrača, pa će Pemper imati “problema” prilikom sastavljanja prve postave, jer će se svi igrači željeti izboriti za minutažu u igri.

-Pred nama je utakmica s Ferdinandovcem. Dosadašnji rezultati su pokazali da nema lakih protivnika. Bit će teško, ali imamo kvalitetu i ići ćemo na pobjedu. Došao nam je još jedan igrač iz Brazila, koji igra na poziciji centralnog veznog igrača. Ima odličan pregled igre i vjerujem da će biti u sastavu već u subotnjoj utakmici – susret je najavio trener Slatine Pemper.

Utakmica petog kola 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica između Slatine i Ferdinandovca igra se na stadionu Antuna Tone Butorca u subotu, 25. rujna u 16 sati i 30 minuta.

Glavni djelitelj pravde je Dražen Fejer, pomoćnici Božidar Biljan i Lucija Španić, a delegat Slavko Stojanović.

4. liga BJ-KC-VT, 5. kolo – subota, 25. rujna u 16:30 sati

Garić Garešnica – Graničar Bušetina
Tehničar Cvetkovec – Bilogora 91′ Grubišno Polje
Pitomača – Graničar Legrad
Slatina – Ferdinandovac
Graničar Đurđevac – Suhopolje

4. liga BJ-KC-VT, 5. kolo – nedjelja, 25. rujna u 16:30 sati

Borac Imbriovec – Dinamo Predavac
Mladost Kloštar Podravski – Čazma

Tablica 1

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content