4. LIGA BJ-KC-VT Može li se niz odličnih rezultata Pitomače nastaviti na neugodnom gostovanju kod Dinama u Predavcu?

Pitomački četvrtoligaš, nakon odlične pobjede u pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa protiv Kurilovca i domaćeg trijumfa prošle nedjelje na otvaranju nove sezone protiv Čazme, uspio se konačno odmoriti i pripremiti za novi ispit, kojeg danas (nedjelja) “polaže” na gostovanju kod Dinama u Predavcu u 2. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica.

Bez obzira na trenutni igrački kadar domaće momčadi koja je u prvom kolu poražena u Garešnici, riječ je o uvijek neugodnom gostovanju gdje gotovo sve ligaške momčadi teško dolaze do bodova.

Prošli susret ovih dvaju momčadi u Predavcu prošle sezone završio je remijem 2:2. U redovima Pitomačana tad je s dva pogotka zablistao iskusni Valentino Paradinović, koji se nakon ozljede polako vraća u sastav momčadi Ivana Presečana.

Dinamo se ovog ljeta dodatno pojačao i sigurno ima dobru ekipu, a vratio im se i odlični Josip Gegić. Na prošlom gostovanju u Predavcu malo nam je falilo da zgrabimo puni plijen. Spremni smo i nadamo se pozitivnom rezultatu u ovoj utakmici – rekao je Presečan.

S obzirom na trenutnu formu pitomačkog čuvara mreže Hrvoja Zdelara, jasno je da neće biti lako ni domaćim napadačima.

Kao i u nekoliko proteklih susreta, u sastavu Pitomače neće biti ozlijeđenih Nikole Plavšića i Patrika Babića. Pravdu u ovom susretu dijeli Bruno Ritoša, pomoćnici su Nikola Novak i Dominik Juranić, a delegat Slavko Stojanović.

4. liga BJ-KC-VT, 2. kolo – nedjelja, 5. rujna u 17 sati:

Dinamo Predavac – Pitomača

Graničar Bušetina – Mladost Kloštar Podravski

(www.icv.hr, ts, foto: I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content