Doznajte program ovogodišnjeg Europskog tjedna sporta u Virovitici, prva manifestacija na rasporedu u četvrtak, 23. rujna

blank

Već nekoliko godina Sportska zajednica Virovitičko–podravske županije aktivno se uključuje u obilježavanje Europskog tjedna sporta, a ove je godine za tu prigodu organizirala četiri manifestacije koje će se održati u prostoru multifunkcionalne hale Viroexpo u Virovitici.

Program počinje u četvrtak, 23. rujna, u 16 sati kada će pod nazivom “Aktivnost danas za zdravlje sutra” biti organizirana tjelesna aktivnost za umirovljenike i osobe treće životne dobi.

U subotu, 25. rujna, u 18 sati održat će se Shine dance fitness, plesni dance fitness program, kardio trening uz atraktivne koreografije pod vodstvom instruktorice Aide Saračević.

Treći dio bit će organiziran u nedjelju, 26. rujna, u 10 sati. To će biti obiteljski dan sportske i rekreativne aktivnosti u gimnastici, stolnom tenisu i edukaciji o zdravoj prehrani, koje roditelji i djeca mogu provoditi zajedno.

Tjedan će biti zaključen u utorak, 28. rujna, u 18 sati funkcionalnim treningom za odrasle pod vodstvom kineziologa iz sportsko-rekreativne Udruge “Sport za sve”.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

blank