Dvije medalje za ulja OPG-a Luka Ivoš iz Gornjeg Bazja: Zlato za hladno prešano, a bronca za djevičansko bučino ulje

OPG Luka Ivoš iz Gornjeg Bazja nudi bogatu ponudu hladnog prešanog ulja buče, lana, konoplje i suncokreta, kao i topla prešana, čista te miješana ulja. Također, tu su i brašno od bučinih koštica, kao i suhe, slane i pržene koštice te ljekovito bilje.

Najbolje i najkvalitetnije hladno prešano domaće ulje buče ove godine okrunjeno je Zlatnom medaljom na 10. izložbi bučinog ulja sjeverozapadne Hrvatske u Varaždinu, a brončana medalja s izložbe pripala je Virovitičkom djevičanskom bučinom ulju proizvedenom na tradicionalan način (uz prženje).

IMG a5e4b6a0b0ca54169c99c694c871c04d V

Nazovite, naručite i uvjerite se u posebnu aromu ovih proizvoda bogatih bjelančevinama, ugljikohidratima, mineralima, esencijalnim masnim kiselinama i vitaminima. Proizvođači vas pozivaju da koristite ove proizvode, osobito bučino ulje koje je posebno blagotvorno na ljudsko zdravlje, u što su se i sami uvjerili.

Sve proizvode možete nabaviti na virovitičkoj Gradskoj tržnici četvrtkom i subotom ili na broj mobitela 098/9633-202 (dostava na području Virovitice).

OPG Luka Ivoš
Gornje Bazje 179
Petra K. Krešimira 47 Virovitica

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content