FOTO Jole priredio nezaboravan koncert u povodu 100 godina NK Pitomača i 30 godina Spider Grupe

Pitomačani su uz Joleta proslavili 100 godina Nogometnog kluba Pitomača i 30 godina Spider Grupe. U organizaciji Općine Pitomača, Komunalnog i Turističke zajednice općine Pitomača, a uz pokroviteljstvo Spider Grupe, jučer (petak) održan je još jedan nezaboravni koncert.

Prije nego se atmosfera rasplamsala, popularnim pop-rock hitovima Black Tattoo zagrijao je mještane i posjetitelje. Kada je stigao na pozornicu, popularni zabavljač i pjevač Jole na noge je podigao sve generacije i napravio nezaboravan tulum na Trgu kralja Tomislava u Pitomači te time još jednom pokazao da je jedan od najpopularnijih pjevača na estradi.

– Iznimno mi je drago da možemo danas proslaviti i počastiti žitelje općine Pitomača i sve goste povodom obljetnice 100 godina Nogometnog kluba Pitomača. Isto tako povodom obljetnice 30 godina Spider Grupe. Drago nam je jer je Nogometni klub u svojih 100 godina postojanja uvijek bio perjanica sporta u našoj općini, a slobodno mogu reći zadnjih par godina sa izgradnjom infrastrukture na račun sportskih rezultata mislim da smo svakako u vrhu i same županije. Spider Grupa u ovih 30 godina je izrasla u jedan od vodećih subjekata u regiji po pitanju poslovanja i zapošljavanja. Tako da smo iznimno ponosni da danas možemo proslaviti odlične rezultate i proveseliti se s našim sumještanima – rekao je predsjednik NK Pitomača i predsjednik Uprave Spider Grupe Denis Nemčević.

Pitomačom su se orili Joletovi nezaboravni hitovi poput „Kada žene tulumare“, „Maksimalno“, „Nosi mi se bijela boja“, „Remekdjelo“, „Otvori mi draga“ i mnogi drugi.

Također, bila je ovo prilika da mještani i posjetitelji na štandu Nogometnog kluba kupe ulaznice za utakmicu 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa NK Pitomača – NK Rijeka kao i godišnju ulaznicu te navijačke rekvizite kluba.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako je bilo. 

(www.icv.hr, ib)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content