FOTO Novi posrtaj virovitičkog trećeligaša: Mladost iz Ždralova opravdala ulogu favorita i nanijela “narančasto – crnima” peti uzastopni poraz

U petom kolu 3. hrvatske lige Sjever nogometaši Virovitice poraženi su na svom terenu Sportskog centra Vegeška od Mladosti iz Ždralova rezultatom 4:0. Gosti iz bjelovarskog predgrađa, koji se protekle dvije sezone nalaze na samom vrhu tablice, u Virovitici su pokazali svoju kvalitetu.

U prvih dvadesetak minuta gosti su dominirali terenom, ali bez izrazitijih prilika za pogotke. Obje momčadi su u susret ušle žustro, pa je bilo niz prekršaja na “ivici” žutog kartona. Dva početna gostujuća udarca u okvir bez većih problema ukrotio je domaći vratar Leo Kirin.

IMG_5722-Custom

U 21. minuti Vedran Mlinarić nadskočio je domaću obranu i svladao ovog puta nemoćnog Kirina. Iskusni domaći igrač Nikola Suvajac u 27. minuti iz slobodnog udarca pucao je preko gola.

U posljednjih nekoliko minuta prvog dijela gosti su bili blizu svog drugog pogotka. Prvo je odlično intervenirao domaći vratar, zatim je gostujući igrač Mlinarić pogodio domaću mrežu, ali je bio u nedozvoljenoj poziciji, da bi na samom kraju Mihael Mladen sa samo nekoliko metara prepucao cijeli gol.

IMG_5729-Custom

U petoj minuti drugog dijela desnu stranu gostujuće obrane odlično je probio Luka Vinovrški i uputio loptu na peterac, ali je Suvajac ponovno bio neprecizan. S druge strane, Kirin je u dva navrata efektno intervenirao spasivši domaću mrežu, međutim, u 67. i 72. minuti bio je nemoćan, kada su prvo David Žabec, a zatim i Ivan Sabljić poentirali potvrdivši gostujuću pobjedu.

Nakon trećeg gostujućeg pogotka utakmica je ušla u mirnu fazu, a konačnih 4:0 postavio je Bruno Kunštek u posljednjoj minuti susreta.

IMG_5747-Custom

U redovima Virovitice i dalje su glavni problemi skok igra u obrani, odnosno kronična neefikasnost u napadu, posebice u ogledima s vodećim ekipama lige. Momčad trenera Krešimira Crvenke s pet uzastopnih poraza ostaje na samom začelju ligaške ljestvice, a idućeg vikenda ponovno igra na svom travnjaku. Ugostit će Koprivnicu, koja danas (nedjelja) s Podravinom iz Ludbrega igra posljednji susret 5. kola.

Virovitica – Mladost Ždralovi 0:4
Najbolji u virovitičkim redovima: Leo Kirin

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content