Nakon deset mjeseci pauze, Lukšini igrači slavili u Bjelovaru: Seniori VIRKA Virovitice u 2. kolu Kupa “Krešimira Ćosića”

Nakon gotovo deset mjeseci pauze, seniori Košarkaškog kluba VIRKA Virovitica odigrali su prvu službenu utakmicu i to u 1. kolu Kupa “Krešimira Ćosića”, prestižnog natjecanja za klubove u muškoj konkurenciji koje se igra neprestano od 1992. godine.

Podsjetimo, rekorderi s osam osvojenih titula su košarkaši Zadra, koji ujedno brane i prošlosezonski naslov iz veljače ove godine, kada su s konačnih 79:70 pobijedili Splićane.

Košarkaši virovitičkog stratega Dražena Lukše startali su trijumfom u Bjelovaru. Pobijedili su domaći KK VEDI rezultatom 71:60. Na poluvremenu je semafor pokazivao 35:33 za Virovitičane, što dovoljno govori o teškoj i neizvjesnoj utakmici. Na kraju zasluženo slavlje i plasman u 2. kolo, koje se igra već idućeg vikenda.

Najefikasniji u gostujućoj pobjedi bio je Vatroslav Golub sa 17 postignutih koševa.

KK VIRKA Virovitica: Manojlović, Fuis, Ferenčević 13, Golub 17, M. Petrović, S. Petrović 11, Moslavac, Cah, Z. Petrović 9, Matišić 7, Mucak i Pavlović 14.

(www.icv.hr, ts, foto: KK VIRKA)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content