NOVO KOLO, NOVI ŽUPANIJSKI DERBI Slatina favorit na stadionu Park, Spudić poručio: U teškoj smo situaciji, ali vjerujem u svoju mladu momčad

Novi nogometni vikend, novi županijski derbi! Ove subote, 18. rujna u 4. kolu 4. lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica na stadionu Park sastaju se igrači trenera Samuela Spudića i Damira Pempera, odnosno domaćeg Suhopolja i Slatine.

Podsjetimo, prošle sezone obje utakmice ovih momčadi završile su podjelom bodova. U prvom kolu u Slatini bilo je 1:1, dok je u 16. kolu na stadionu Park ogled završio rezultatom 2:2.

Nakon dvije početne domaće pobjede i gostujućeg poraza, nogometaši Slatine igraju svoj prvi ovosezonski županijski derbi. Prema dosadašnjim rezultatima, Slatinčani su definitivno “papirnati” favoriti.

-Nama je, kao i u svakoj utakmici, cilj osvajanje bodova, pa tako i na gostovanju u Suhopolju – županijski derbi kratko je najavio trener Slatine Damir Pemper, koji je godinama vodio Suhopolje.

Ove sezone trener Pemper ima “slatke brige”, jer na raspolaganju ima dvadesetak kvalitetnih igrača.

Za razliku od Pempera, strateg domaće momčadi Samuel Spudić bio je u najavi susreta nešto “opširniji”, naglasivši da unatoč teškoj situaciji nakon tri odigrana kola i teškom porazu u Pitomači, ipak vjeruje u svoju mladu momčad. 

-Nakon teškog poraza u Pitomači, dolazi nam još jedan derbi protiv dobre ekipe. Slatinčani imaju pozitivan rezultat iz prošlog kola i sigurno će ići na pobjedu. Mi smo nakon ova tri poraza u dosta teškoj situaciji. Igramo na svom terenu i pokušat ćemo sve da se psihički, ali i rezultatski malo podignemo. Nedostajat će nam kapetan Ivan Egri i Marko Čolić, a bit će i nekih dodatnih promjena u ekipi, međutim, ja vjerujem u te mlade dečke – rekao je Spudić.

Kako je i sam rekao, izostat će Egri i Čolić, a svi ostali trebali bi biti na raspolaganju.

Slatina se pobjedom može priključiti samom vrhu, dok bi trijumf Suhopolja, a ujedno “posrtaj” Borca u Čazmi za Grofove “značio” bijeg sa začelja. Čeka nas, vjerujemo, zanimljiva i neizvjesna utakmica.

Glavni sudac je Mario Vecko, pomoćnici Lučano Blašković i Dominik Juranić, a delegat Nenad Horvat.

4. liga BJ-KC-VT, 4. kolo – subota, 18. rujna u 16:30 sati

Bilogora 91′ Grubišno Polje – Mladost Kloštar Podravski
Čazma – Borac Imbriovec
Suhopolje – Slatina
Ferdinandovac – Pitomača
Graničar Legrad – Garić Garešnica

4. liga BJ-KC-VT, 4. kolo – nedjelja, 19. rujna u 16:30 sati

Graničar Bušetina – Tehničar Cvetkovec
Dinamo Predavac – Graničar Đurđevac

Izrezak 1

(www.icv.hr, ts, mš, foto: ilustracija, I. Bedeković)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content