NOVO U PONUDI OPTIMUMA Nabavite odlične Milwaukee alate, Tytan brtvila i ljepila te vrhunski njemački crijep ERLUS po izuzetno povoljnim cijenama

Želite zidati, mijenjati krovište, fasadu, popločiti dvorište, bojati zidove, promijeniti pločice? Optimum je tu za vas!

Optimum nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda, te nudi podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

MILWAUKEE ALATI, TYTAN BRTVILA I LJEPILA, TE ERLUS CRIJEPOVI VRHUNSKE KVALITETE NOVO U PONUDI OPTIMUMA!

Milwaukee alate možemo opisati kao kompaktne, snažne, izdržljive i dugotrajne alate koji nude inovativna rješenja s izuzetnom vrijednošću. Tvrtka Milwaukee proizvodi svoje alate u prepoznatljivoj crvenoj boji, opsežan asortiman obuhvaća više od 500 različitih modela akumulatorskih i električnih alata: bušilice, uvrtači, odvijači, ubodne i sabljaste pile, udarni čekići, brusilice, mazalice, kružne pile, rezači kabela i cijevi, pištolji za silikon, reflektori, usisavači, permanentne magnetne bušilice, postolja za bušenje dijamantnim svrdlima…

MG 0740

Kao podrška radu svih alata dolazi i kompletna ponuda s više od 4000 komada dodatnog pribora, kao što su svrdla, kružne pile, listovi pile, krunska svrdla, spiralna svrdla, rezne i brusne ploče, žičane četke, vijčani i udarni nastavci, brusni kolutovi, svrdla za udarno bušenje…

Tytan nudi širok raspon proizvoda namjenjenih za izgradnju i završne radove: poliuretanske pjene, brtvila, ljepila, trake, hidroizolacijske premaze, izolacijske sustave, mortove, žbuke, boje i drugo. U svakoj fazi procesa izgradnje ili obnove Tytan pruža sveobuhvatna i učinkovita rješenja.

MG 0756

ERLUS je sinonim za kvalitetu i fenomenalna tehnička i estetska rješenja. Prvi crijep proizveden je prije 175 godina u Ergoldsbach-u donjoj Bavarskoj. Danas Erlus ima tri tvornice te su postali srednje velika – boutique – tvornica koja proizvodi prvu klasu glinenog crijepa. Tvornica Erlus predstavlja standard u industriji zbog konstantnog unapređivanja proizvoda po pitanju materijala i dizajna. U svojoj ponudi imaju veliku paletu modela pokrova koji odgovara raznim tehničkim izazovima.

MG 0758

-Svakako treba reći da je riječ o crijepovima pečenima na visokim temperaturama između 1250 i 1400 Celzijevih stupnjeva, za razliku od svih ostalih crijepova koji su pečeni do maksimalno 850 stupnjeva. Isto tako, otporni su na tuču i to je jedini crijep na našem tržištu koji ima garanciju na tuču. Isto tako, kod letvanja ima veliku toleranciju u pomjeranju na razmaku između letava, a cjenovno je vrlo povoljan – naglašavaju iz Optimuma.

Dođite u Optimum, savjetujte se s njihovim trgovcima, dobit ćete najbolji omjer kvalitete i cijene, a vašemu zadovoljstvu neće biti kraja. Optimum je tu za vas u svako godišnje doba.

Posjetite ih na adresama:

Optimum Virovitica, Zbora narodne garde 1, tel: 099 – 2471-693

Optimum Suhopolje, Kralja Tomislava 1, tel: 098 – 211-559

Dođi, kupi, nismo skupi! Robu Vam možemo dostaviti na željenu adresu.

Vaš Optimum!

(promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content