Odličan vikend mladih virovitičkih košarkaša: Selekcija M-17 deklasirala Koprivnicu, a selekcija M-15 bjelovarski VEDI

Iza košarkaša VIRKA Virovitice izuzetno je uspješan vikend. Uz seniore, koji su pobijedili na gostovanju u Bjelovaru u 1. kolu Kupa “Krešimira Ćosića”, igrale su i selekcije M-17 i M-15.

Selekcija M-17 na početku sezone “slomila” Koprivnicu s čak 52 koša razlike

Nakon dvanaest mjeseci neigranja, ali neprekidnog treniranja i pojačanog rada uz trenera Marina Ferenčevića, kadeti su pokazali što znači uloženi trud i rad i od prve minute na uvijek “neugodnom” parketu u Koprivnici pokazali tko je “gazda” na terenu, te uz visoki presing jednostavno usmjerili tijek utakmice onako kako je trener poželio i zadao upute igračima koji su već bili “gladni” utakmica. Za napomenuti je i da su svi igrači sudjelovali u ovoj velikoj pobjedi. Zaključak je da su virovitički mladići odlično ušli u novu sezonu.

U sljedećem kolu kadeti ponovno gostuju, ovog puta kod vrlo neugodnog Radnika u Križevcima.

KK Koprivnica – KK VIRKA Virovitica 48:100

Virka Virovitica: Petar Fuis 42 koša uz sedam trica, Damjan Pažin 23, Luka Zidar 2, Marko Vrekić 5, Gabriel Gašparić 2, Dominik Davidović 2, Toni Vučak 9, Nikola Krstanović 7, Ivan Mucak 8, Duje Roko Kalaš, Stribor Gvojić i Filip Oluić.

Selekcija M-15 u pripremnom susretu “pregazila” bjelovarski VEDI

Odigrana je i pripremna utakmica mlađe kategorije M-15. Mlađi kadeti otputovali su u Bjelovar kao predigra seniorima prošle subote i postigli odličan rezultat pod vodstvom trenera Hrvoja Dragičevića pobijedivši domaći KK VEDI rezultatom 90:41.

KK VEDI Bjelovar – KK VIRKA Virovitica 41:90

Virka Virovitica: Nikola Krstanović, Dino Zubić, Gabriel Kečkiš, Emanuel Vidović, Antonio Tutić, Marko Teskera, Luka Farkaš, Mislav Škvarić, Jakov Obrovac, Siniša Mihajlović i Filip Gašparić.

Idućeg vikenda košarkaši VIRKA Virovitice igraju pet utakmica: Nastupaju juniori M-19, kadeti M-17, predkadeti M-15, mlađi kadeti M-13 i seniori, koji igraju susret 2. kola Kupa “Krešimira Ćosića”.

(www.icv.hr, mš, foto: KK VIRKA)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content