Održano Općinsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice općine Lukač: Ukupni pobjednik DVD Gornje Bazje

U nedjelju, 5. rujna na igralištu NK Turanovca održano je Općinsko vatrogasno natjecanje za djecu, mladež i odrasle. Ukupno je nastupilo devet natjecateljskih desetina u pet kategorija. 

U kategoriji djece ženska najuspješnije su bile djevojčice iz Dugog Sela Lukačkog.

U kategoriji djeca muška 3. mjesto osvojila je ekipa DVD-a Dugo Selo Lukačko, 2. mjesto ekipa DVD-a Turanovac i 1. mjesto ekipa DVD-a Gornje Bazje. 

U kategoriji muške mladeži 2. mjesto osvaja ekipa DVD-a Dugo Selo Lukačko, a 1. mjesto ekipa DVD-a Gornje Bazje.

Kod odraslih ekipa, u kategoriji žene „A“ najuspješnija je bila ekipa DVD-a Dugo Selo Lukačko. Kod muških „A“ ekipa 2. mjesto osvaja ekipa DVD-a Turanovac i 1. mjesto ekipa DVD-a Gornje Bazje. 

Osvajač prijelaznog pehara, odnosno ukupni pobjednik je ekipa DVD-a Gornje Bazje sa osvojih 15 bodova.

Zatvaranje natjecanja i podjelu pehara i medalja uz predsjednika DVD-a Turanovac Marijana Moslavca, izvršila je županijska vatrogasna zapovjednica Mateja Fras Venus koja je čestitala organizatorima na organizaciji natjecanja kao i svim natjecateljima na ostvarenim rezultatima. Također je istaknula da je ovo prvo natjecanje u županiji na kojem su uz službeno natjecanje organizirane i vatrogasne igrice za djecu i mladež, na inicijativu Savjeta vatrogasne mladeži općine Lukač.   

(opcina-lukac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content