Osječko-baranjska županija osigurava ženama poduzetnicama besplatni nastup na Osječkom sajmu

U okviru 24. Osječkog jesenskog sajma, koji se održava od 1. do 3. listopada 2021., bit će organizirana  8. Izložba ženskog poduzetništva.

– Cilj ove manifestacije je kreiranje novih poslovnih mogućnosti za poslovne subjekte u većinskom vlasništvu žena, upoznavanje tržišta s dostignućima i kreativnošću žena, kao i razmjena iskustava i promoviranje pozitivnog imidža žena u poslovanju. U cilju što kvalitetnije organizacije ove manifestacije, ali i kao direktna podrška ženama poduzetnicima, Osječko-baranjska županija i ove je godine osigurala iznos od 50 tisuća kuna, kojim će biti zakupljen sajamski prostor te opremljeni štandovi na kojima će žene poduzetnice moći besplatno izlagati svoje proizvode- ističu iz Kabineta osječko-baranjskog župana

Sve žene poduzetnice te poslovni subjekti u većinskom vlasništvu žena koje žele sudjelovati i prezentirati svoje djelatnosti, proizvode i usluge u okviru izložbe, mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarstvo Osječko-baranjske županije (e-mail: [email protected], telefon: 031/ 221-881) ili Osječkom sajmu d.o.o. (e-mail: [email protected], telefon: 031/ 303-108).

Osim žena poduzetnica, Osječko-baranjska županija sufinancira nastupe na sajamskim manifestacijama i svim ostalim subjektima malog gospodarstva – obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama, ali i poduzetničkim potpornim institucijama, komorama, udrugama malog gospodarstva i poduzetništva, znanstvenim i obrazovnim institucije, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima te drugim fizičkim i pravnim osoba koje imaju sjedište na području županije. Informacije o tim projektima mogu se naći na web stranici Županije, www.obz.hr.

(www.icv.hr, tj)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content