PET POENA NEDOSTAJALO DO NASLOVA Virka poražena u Virju: Podravac uz ”pogodnosti” koje donosi domaći teren došao do pobjede

Košarkaši Virka Virovitice, unatoč odličnoj predstavi koju su pružili u jučerašnjem susretu, izgubili su u Virju finale kupa regije od domaćeg Podravca rezultatom 92:87.

Virovitički košarkaši odlično su ušli u utakmicu, nakon dva poena zaostatka na kraju prve četvrtine preuzeli su kontrolu nad utakmicom i drugih deset minuta priveli kraju u svoju korist te na odmor odlaze s velikih 12 poena prednosti. 

U nastavku susreta neke ”više sile”, odnosno glavni djelitelji pravde, poništavaju sav trud i dobru igru Virke budući da su u svega dvije minute isključili do tada ponajboljeg igrača Virke Vatroslava Goluba, koji je do tad upisao odličnih 17 poena, a nastup je morao završiti i Zvonimir Petrović (10 poena) kojem je suđen nepostojeći peti prekršaj.

Iako su u nastavaku utakmice bili bitno oslabljeni, odličnom i srčanom igrom ostalih igrača u posljednju četvrtinu Virka ulazi sa samo jednim poenom zaostatka (64:63).

Posljednja četvrtina igra se koš na koš, a domaćin je u takvom načinu igre, uz ”pogodnosti” koje donosi domaći teren i uz pomoć zapisničkog stola, uspio doći do pobjede i osvojiti kup konačnim rezultatom 92:87.

Svi igrači odigrali su odličnu utakmicu, a trener Dražen Lukša posebno je izdvojio Marina Ferenčevića s 27 postignutih koševa i Simona Matišića koji je obrambeno odigrao odličnu utakmicu usprkos činjenici da je nastupio s bandažom na ruci i na vlastitu odgovornost.

Pehar pobjedniku uručio je predsjednik Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, a ovom pobjedom Podravac nastavlja natjecanje u Kupu regije Sjever gdje dočekuju Ivančicu, pobjednika KS VŽ.

Screenshot 20210928 090518 Gmail Custom 1

(www.icv.hr, KK Virka Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content