PIONIRI Efikasno kolo kod uzrasta U-13: U tri susreta palo je čak 39 pogodaka, Bilogora 1947. vodeća momčad kategorije U-15, “devetka” Pitomače slavila protiv Bratstva

Najmlađe uzrasne kategorije proteklog su vikenda također nastavile sa svojim ligaškim natjecanjem. U kategoriji U-9 odigrana je samo jedna utakmica, između Pitomače i Bratstva, a pioniri županijskog četvrtoligaša slavili su s minimalnih 2:1.

Domaći sastav u vodstvo je doveo Viktor Utješinović u 8. minuti utakmice, na 1:1 je izjednačio Mihael Iličić, dok je pobjedu Pitomači osigurao Utješinović svojim drugim golom u 25. minuti.

U kategoriji U-11 također se igrao samo jedan susret, sastali su se Virovitica i Sokol, a mladi ”narančasto-crni” upisali su uvjerljivu pobjedu rezultatom 9:0. Po tri pogotka na toj su utakmici postigli Teo Čor i Niko Andrović, dva je dodao Jan Feketija, dok je jedan gol upisao Filip Blažević.

Najviše pogodaka vidjeli smo kod uzrasta U-13 gdje je u tri susreta postignuto čak 39 zgoditaka, a najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Virovitica koja je Podgorju uspjela postići čak 17 golova. U strijelce se upisalo deset različitih igrača, po tri pogotka postigli su Patrik Dumić i Roko Svat, dva su dodali Viktor Abramović, Karlo Boljevčan i Grgur Salajić, dok su jednom mrežu pogodili Andrej Grujić, Karlo Kuda, Mihael Miladinov, Filip Zec i Sandro Knežević.

Jakov Đajkić bio je najefikasniji u pobjedi Škole nogometa Orahovica na gostovanju u Mikleušu, a postigao je četiri pogotka. Jedan manje dodao je njegov suigrač Roko Rađenović, vratara domaćina dva je puta matirao Patrik Barić, dok su po jedan zgoditak, za uvjerljivu pobjedu od 11:0, upisali Marko Belobradić i Ivana Zeman.

Jedanaest pogodaka vidjeli smo i u utakmici između Gradine i Mladosti iz Čačinaca, a ovog puta na ”semafor” su se uspjeli upisati i domaći nogometaši. Po tri pogotka za Mladost postigli su Toma Matešić i Ivan Beštek, jednog su dodali Domagoj Stojanović, Šime Jurlina i Gabrijel Ljutak, dok je preostali pogodak gostiju autogol Tine Smiljanić. Jedini zgoditak za Gradinu postigao je Stjepan Modrić.
U sve tri utakmice koje je ponudilo treće kolo kategorije U-15 slavile su domaće momčadi, a osim toga, protivnici nisu uspjeli postići niti jedan pogodak. Pitomača je s visokih 8:0 slavila protiv Mladosti 1930. iz Čađavice, Ivan Kalenik i Niko Pintar po dva su se puta upisali u strijelce, dok su preostala četiri pogotka postigli Karlo Karšić, Ivan Dudašek, Fran Mihoković i Tin Pintar.

Bilogora 1947. je s 3:0 ispratila čačinačku Mladost. Matej Raptavi dva je puta svladao Lovru Bolješića u prvom poluvremenu, dok je konačnih 3:0 dvadesetak minuta prije kraja utakmice postavio Marko Dražetić. Istim rezultatom završila je utakmica između Graničar Bušetine i Munje.

U nastavku vam donosimo raspored i satnicu odigravanja svih utakmica 4. u pionirskom uzrastu, a neki će na terene već sutra.

PIONIRI U-9
4. kolo:

Sokol – Virovitica (petak, 24. rujan od 18 sati, Milanovac)

Slatina – Graničar Bušetina (utorak, 28. rujna od 19 sati, Slatina)

PIONIRI U-11
4. kolo:

Rezovac – Sokol (subota, 25. rujna od 10 sati, Rezovac)

Virovitica – Graničar Bušetina (srijeda, 29. rujna od 17 sati, Okrugljača)

PIONIRI U-13
4. kolo:

ŠN Orahovica – Borova (subota, 25. rujna od 11 sati, Orahovica)

Mladost (Čač) – Podgorje (subota, 25. rujna od 11 sati, Čačinci)

Mikleuš – Gradina (subota, 25. rujna od 11 sati, Mikleuš)

Virovitica – Graničar Bušetina (ponedjeljak, 27. rujna od 19 sati, Virovitica)

PIONIRI U-15
4. kolo:

Mladost 1930 (Čađ) – ŠN Graničar Bušetina (subota, 25. rujna od 15 sati, Čađavica)

Podravac (S) – Bilogora 1947 (subota, 25. rujna od 15 sati, Sopje)

Mladost (Čač) – Pitomača (nedjelja, 26. rujna od 10 sati, Čačinci)

(www.icv.hr, mra)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content