Ponovno se bira najbolji radnik u Hrvatskoj: Dobit će čak 100 tisuća kuna u gotovini!

U okviru projekta Mali svjetionik u Hrvatskoj se ponovno bira najbolji radnik kojeg očekuje nagrada od čak 100 tisuća kuna! 

Riječ je o projektu u kojem šira javnost prijavljuje i putem SMS glasanja bira najboljeg radnika u Hrvatskoj, a organiziraju ga i potiču tvrtke Mazars i Tim Kabel, s Udrugom Partner te zakladom Rhema.

Pokretanjem ove nagrade već četvrtu godinu omogućuju da se odabere najbolji radnik u Hrvatskoj. Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu, a koja za takav pristup može osvojiti nagradu visine 100.000 kuna.

Postoje i nagrade za drugo i treće mjesto u iznosu od 10 i 5 tisuća kuna. Prošlogodišnja najbolja radnica je zaposlenica Tiska Ivanka Pole, koja je tako zaslužila 100.000 kuna u gotovini.

Prijave za najbolje ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenog, a proglašenje najboljeg radnika 12. studenog.

Organizatori ističu da se traže zaposlenici koji se ističu po radnoj etici i velikom srcu. Unazad tri godine organizatori su nagradili najbolje s 285.000 kuna, a lani su za nagradu Mali svjetionik stigle čak 572 prijave i poslano 8909 glasova za izbor najboljeg zaposlenika, piše Poslovni.hr.

(poslovni.hr, rtl.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content