Priroda, starodobna vozila i gastro delicije: U nedjelju oldtimeri 2. relijem spajaju Podravinu i Slavoniju

U nedjelju, 19. rujna, u povodu Dana Virovitičko-podravske županije Odltimer klub Virovitica organizira 2. rally destinacijom Podravina i Slavonija. Organizatori očekuju brojne klubove i starodobna vozila koja će biti izložena od 9 do 11 sati kod Strukovne škole u Virovitici. Reli će potom krenuti prema Križnici, Pitomači, Grabrovnici, Otrovancu, Špišić Bukovici i nakon 17 sati završiti u Virovitici.

Planirane stanke na kojima ih možete posjetiti i uvjeriti se u ljepotu i kvalitetu starih vozila bit će na Križnici, u rodnoj kući Petra Preradovića u Grabrovnici, restoranu „Zlatni klas“ u Otrovancu i Špišić Bukovici. Podršku reliju dala je Turistička zajednica VPŽ i brojni pokrovitelji, među kojima su i općine Špišić Bukovica i Pitomača.

Inače, prvi reli Odltimer klub Virovitica „Plemićkom rutom VPŽ“ održan je prošle godine i uz prekrasne oldtimer motore i automobile promovirao je i prirodne i kulturne ljepote vezane uz dvorce i kurije na području naše županije.  Ove godine ljubitelji oldtimer vozila iz svih krajeva Hrvatske na drugom po redu reliju spojit će Podravinu i Slavoniju te pritom uživati u gastro delicijama i istraživanju prirodnih ljepota našeg podneblja starodobnim vozilima.

(www.icv.hr)

COLLAGE 20210909 101755 1

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content