Prva ŽNL postaje sve zanimljivija: Rezovac želi prvu pobjedu, a Mikleuš i Voćin nastavak niza nepobjedivosti

Zahuktalo se natjecanje u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Ovog vikenda igraju se utakmice šestog kola, sve s početkom u 16 sati.

U subotu, 25. rujna igra se susret na rezovačkom Laništu, gdje domaći ligaš ugošćuje Mladost iz Miljevaca. Nakon niza solidnih sezona, Rezovčani ove sezone još ne znaju što je to pobjeda. Nalaze se na pretposljednjem mjestu s tri osvojena boda i pobjeda im je praktički imperativ. Subotnji gosti su dosad upisali dvije pobjede i to obje na gostovanjima, u prvom kolu u Podgorju i prošle nedjelje u Sladojevcima. Očekuje se zanimljiva i neizvjesna utakmica. 

PREOSTALI SUSRETI U NEDJELJU, 26. RUJNA

Vodeći Mikleuš gostuje kod posljednjeplasirane Gradine. Gosti su u ovom susretu apsolutni favoriti. U sastav im se vraća jedan od najiskusnijih igrača, Krešimir Crvenka, međutim, trener Dragan Trupina je vrlo oprezan. Zna da je “ranjeni lav” najopasniji, a na domaćoj klupi neće biti kažnjenog Ante Mikulića, koji će s ograde sigurno bodriti svoje pulene. Podsjetimo, Mikulić je nakon verbalnog okršaja s glavnim sucem Lončarom protekle nedjelje zaradio isključenje i osam utakmica kazne.

Sloga je na svom terenu u Zdencima favorit u utakmici s Podgorjem. U prošlom kolu Zdenčani su ostali bez “punog plijena” na gostovanju u Crncu. Može li novi trener Podgorja Vladimir Antunović, nakon domaće pobjede, napraviti iznenađenje na svom prvom gostovanju?

U Četekovcu će se domaći Dinamo i Slavonija iz Sladojevaca pokušati “iskupiti” za poraze u prošlom kolu. Bliži pobjedi bi trebali biti domaći igrači.

Podravac igra drugu uzastopnu utakmicu na svojoj Luci u Sopju. Prije sedam dana otpor Rezovca su slomili tek u drugom dijelu. Sada im u goste dolazi povratnik u prvoligaško društvo – Crnac, koji je pokazao da zna iskoristiti svaku protivničku pogrešku, zato momčad Marija Tole mora biti na dodatnom oprezu.

Mladost iz Čačinaca, nakon odličnog starta, povezala je dva poraza i remi na gostovanju u Gornjem Bazju. U nedjelju na svom travnjaku dočekuje opasni Voćin, koji ove sezone još ne zna za poraz. Do sada ima tri pobjede i dva remija. Trener Ivica Ević računa da će se pozitivna serija njegove momčadi nastaviti i nakon susreta u Čačincima, ali i domaći imaju svoju “računicu” kako doći do bodova.

Borova je pokazala da će ove godine biti čvrsta momčad. Prije sedam dana vodećem Mikleušu je trebalo dosta truda da dođe do bodova u domaćem ogledu s momčadi trenera Stipe Rebića. Ove nedjelje u Borovu dolazi desetkovano Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Trener gostujuće momčadi Elvis Vinak ima puno problema s ozlijeđenim i bolesnim igračima te mu neće biti nimalo lako sastaviti početnu momčad.

1. ZNL

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content