Šaranski kup ŠRU Ođenica na virovitičim ribnjacima: Pobjednike zasjenio Virovitičan Željko Hajba koji je tijekom natjecanja postao tata

U organizaciji ŠRU “Ođenica” iz Virovitice, danas je na 4. virovitičkom ribnjaku završio trodnevni “Šaranski kup 2021. ŠRU Ođenica”, odnosno ribolov amura i šarana tehnikom postave i po sistemu “Ulovi i pusti”.

Ove godine kup je imao međunarodni karakter jer su na njemu sudjelovali i natjecatelji iz Njemačke i Rumunjske, Ostali timovi su iz Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije.

Prvo mjesto s ulovljenih 64 kg rime osvojio je Carp Team Mački iz Đurđenovca ispred domaćina, Ođenice i tima “Bez griza” iz Virovitice. Slijede timovi “Imperial baits” iz Korije i Podgorja, BSH koji čine natjecatelji iz Njemačke i Rumunjske, “Drezga” iz Virovitice, “Mario i sinovi” iz Rezovca i “Zauvijek susjedi” iz Virovitice. Ukupno je uhvaćeno i vraćeno u ribnjak 192 kg ribe.

pobjednici.

Zahvalnice, medalje i vrijedne poklone natjecateljima uručio je predsjednik ŠRU Ođenica Zlatko Kralj.

Ipak najljepši i najvrjedniji poklon s ovog natjecanja dobio je Virovitičan Željko Hajba koji je u tijeku natjecanja postao tata. Naime, u posjeti mu je bila njegova supruga Anamarija Hajba, a tijekom posjeta je dobila trudove. Suprug ju je odmah prevezao u Opću bolnicu Virovitica gdje je rodila sina Bornu. Željko, iako nije imao neki zapaženi uspjeh na natjecanju ipak je ovim sretnim događajem postao ukupni pobjednik natjecanja, a u šali kaže da s obzirom na sve postoje velike šanse da mali Borna kada odraste bude ribolovac.

Željko inače radi u Austriji, a u Viroviticu je došao da obiđe suprugu i naravno, da sudjeluje na natjecanju koje će, po svemu sudeći pamtiti cijeli život.

Natjecatelje je tom prigodom pozdravio i zamjenik župana VPŽ Marijo Klement koji je i sam ribolovac i član ŠRU Ođenica iz Virovitice. 

(www.icv.hr, bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content