Sjednicom Nastavničkog vijeća proslavljen Dan Industrijsko-obrtničke škole Slatina

Svečanom sjednicom Nastavničkog vijeća zaposlenici Industrijsko-obrtničke škole Slatina obilježili su Dan škole. U sklopu svečane sjednice koju je moderirala nastavnica Hrvatskoga jezika Ivana Lukač-Vuković, a kojoj su zbog epidemioloških mjera nazočili samo sadašnji i umirovljeni zaposlenici škole, govorom ravnatelja Mladena Graovca i videoprezentacijom pružen je pregled aktivnosti zaposlenika i učenika od 2019.
U svom govoru ravnatelj Graovac je izrazio zahvalnost vanjskim partnerima koji su svojim donacijama dali obol uređenju okoliša škole: Hrvatskim šumama (Šumariji Slatina), Građevinskom obrtu Bilić, prodavaonicama Višnja, Brit, Opal, Flori VTC d. o. o., Cvjećarnici Maja te Proizvodno-pletarskom obrtu Tuzlak plet.

U nastavku programa knjižničarka Svjetlana Dupan i pedagoginja Ljubica Subotić-Pofuk izvijestile su o edukacijama u Grčkoj i Španjolskoj u sklopu Erasmus+ projekta Inovativni nastavnici za uspješnije učenike. Pregled aktivnosti Centra izvrsnosti novih tehnologija Virovitičko-podravske županije koji se nalazi u IOŠ-u Slatina pružio je nastavnik stručnih predmeta sektora strojarstva Ranko Čučković. O planiranim aktivnostima Erasmus+ projekta CNC – alati za budućnost govorio je nastavnik stručnih predmeta zanimanja CNC operater Vedran Runje. Knjižničarka Svjetlana Dupan izvijestila je i o aktivnostima projekta Školska volonterska zajednica – snaga za održivi razvoj, brojnim događanjima kojima se Industrijsko-obrtnička škola Slatina pridružila obilježavanju Godine čitanja u Republici Hrvatskoj te zahvalila na suradnji Gradskoj knjižnica Slatina u provedbi dijela tih aktivnosti. Nakon sjednic slijedio je domjenak koji su učenici zanimanja kuhar i konobar pripremili pod mentorstvom nastavnice Kuharstva Blaženke Kovač i stručnog učitelja zanimanja konobar Gorana Ivezića.

(IOŠ Slatina)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content