SVJETSKI DAN SRCA U Suhopolju će se održati javnozdravstvena akcija: Iskoristite priliku za besplatno savjetovanje i mjerenje

U povodu Svjetskog dana srca u Ljekarni Fett u Suhopolju organizira se velika javnozdravstvena akcija na koju su pozvani svi građani. Od utorka, 28. rujna, do subote, 2. listopada, svaki dan od 8 do 17 sati građani će moći saznati vrijednosti krvnog tlaka, šećera u krvi, zasićenost kisikom, tjelesnu težinu, indeks tjelesne mase, kao i postotak masnog i mišićnog tkiva u tijelu.

Svi posjetitelji moći će iskoristiti priliku za besplatno savjetovanje i mjerenje za prevenciju metaboličkog sindroma i razvoja kardiovaskularnih bolesti, ali i saznati odgovore na svoja pitanja vezana uz zdravlje. 

Jednako tako u ljekarni će se građanima dijeliti edukativne brošure i vršiti edukacija o kardio-vaskularnim bolestima i dijabetesu, kao i ranim znakovima prepoznavanja metaboličkog sindroma.

Javnozdravstvena akcija organizirana je u sklopu provedbe projekta pod nazivom „Znanjem do prevencije metaboličkog sindroma i sprječavanja kardiovaskularnih rizika‟, u sklopu operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali‟, koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

(www.icv.hr, ef)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content