U nedjelju adrenalinski spektakl u Orahovici: 14. Državno prvenstvo motokultivatora i velika motocross utrka

Red vitezova Ružice grada Orahovica kao glavni organizator, uz pomoć ljubitelja motocikala iz Orahovice pod nazivom MX Team i portala MX-Cro, ponovno organizira moto spektakl, 14. Državno prvenstvo motokultivatora i ludu motocross utrku. Utrka motokultivatora postala je jedan od zaštitnih znakova Orahovice.

– Godinama ulažemo ogroman trud i trudimo se Orahovici donijeti nešto novo. Ova utrka je doista postala nadaleko i naširoko poznata. Ove smo godine, usprkos pandemiji, uspjeli organizirati njeno 14. izdanje. Program je na rasporedu 26. rujna na motocross stazi u Ulici Vladimira Nazora nedaleko industrijske zone. U kategoriji motokultivatora vozit će se  u dvije kategorije, laki i teški kultivatori, a bit će tu i zanimljivih utrka kosilica na 100 metara te utrka s trimerima. Doista neviđeno dosada nigdje i pozivam ljubitelje dobre zabave i adrenalina da nam na se pridruže od 13 sati na orahovačkoj motocross stazi – kaže predsjednik Reda vitezova Ružice grada i idejni začetnik ove utrke Vlado Grgić-Crni.  

2009motokultivatori 1

Drugi dio programa čine ”leteći” motociklisti, motocross utrka.

– Motocross utrke će biti vožene u kategorijama MX 50, MX 65 MX 85, MX 250 i MX 450 i očekujemo velik broj vozača i zasigurno je zajamčena velika atrakcija za sve posjetitelje. Na kraju za najmlađe pripremamo utrku biciklima. U svakom slučaju bit će iznimno atraktivno, puno adrenalina i pozivamo sve one koji vole ludnicu na dva kotača, a naravno i one željne atrakcija motokultivatora da nam se pridruže – kaže mladi orahovački vozač cross motora i jedan od organizatora ove utrke Damir Hornung.          

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content